Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας παιδική ταινία – «Οι ορμόνες μου μάλλον δεν είναι καλά»

12:06 - 25/07/2022

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη και το χαρμόσυνο νέο έκανε γνωστό To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας παιδική ταινία – «Οι ορμόνες μου μάλλον δεν είναι καλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας Tarzan: «Οι ορμόνες μου μάλλον δεν είναι καλά»

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της κι όπως ανάφερε οι ορμόνες της μάλλον δεν είναι πολύ καλά. Η επιχειρηματίας, influencer και μοντέλο, Ιωάννα Τούνη έχει αποκαλύψει ότι οι πρώτοι μήνες της κύησής της δεν ήταν εύκολοι, ενώ σε νέα της ανάρτηση στο instagram εμφανίστηκε βουρκωμένη. Όπως εξήγησε η ίδια, οι ορμόνες ... Περισσότερα To άρθρο Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας Tarzan: «Οι ορμόνες μου μάλλον δεν είναι καλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα – «Οι ορμόνες μου δεν είναι καλά» (video)

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι δύσκολη για την Ιωάννα Τούνη και μοιράζεται την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλουςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας παιδική ταινία – «Οι ορμόνες μου μάλλον δεν είναι καλά»

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και το χαρμόσυνο νέο έκανε γνωστό η ίδια μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Η Ιωάννα Τούνη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και το χαρμόσυνο νέο έκανε γνωστό η ίδια μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Η γνωστή influencer και μοντέλο αποκάλυψε ότι οι πρώτοι μήνες της κύησής της δεν ήταν τόσο εύκολοι, ενώ σήμερα, 25/7 και πάλι μέσα από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιωάννα Τούνη: Τα κλάματα της influencer – «Οι ορμόνες μου μάλλον δεν είναι καλά»

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε, πριν λίγες ημέρες, ότι οι πρώτοι μήνες της κύησής της δεν ήταν τόσο εύκολοι, ενώ σήμερα, 25/7 και πάλι μέσα από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκε βουρκωμένη.Ειδικότερα, όπως εξήγησε η Ιωάννα Τούνη, οι ορμόνες της λόγω εγκυμοσύνης πήγαν σε… next level, με αποτέλεσμα βλέποντας την παιδική ταινία Tarzan να ξεσπάσει […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της