Αίγυπτος: Δικαστής ζητά να κρεμαστεί ζωντανά γυναικοκτόνος - «Παραδειγματικά τιμωρία»
10:28 - 27/07/2022
Ο 21χρονος Μοχάμεντ Αντέλ κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της συμφοιτήτριας του, Νάιρα Ασράφ και τώρα δικαστής ζητά σκληρή και παραδειγματική τιμωρία για ό, τι έκανε.
Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αίγυπτος: Δικαστής ζητά να κρεμαστεί live ο δολοφόνος φοιτήτριας που αρνήθηκε την πρόταση γάμου του
Η δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Νάιρα Ασράφ έχει συγκλονίσει την Αίγυπτο αφού η κοπέλα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου επειδή αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε συμφοιτητής της στο Πανεπιστήμιο της Μανσούρα.
Ο 21χρονος Μοχάμεντ Αντέλ κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της συμφοιτήτριας του και έτσι δικαστήριο στην Αίγυπτο ζήτησε να τροποποιηθεί ο νόμος σχετικά με τη θανατική ποινή για να μεταδοθεί ζωντανά στην τηλεόραση η εκτέλεση του.
Τι ζητάει το δικαστήριο
Έπειτα, το δικαστήριο απέστειλε επιστολή στο αιγυπτιακό κοινοβούλιο, ζητώντας την τηλεοπτική μετάδοση του απαγχονισμού με στόχο να αποτραπούν ανάλογα ειδεχθή εγκλήματα στο μέλλον.
«Η τηλεοπτική μετάδοση, έστω και μέρους της διαδικασίας, θ
Διαβάστε το στο lamianow.gr