Φωτιά στη Λέσβο: Μάχη των εναέριων μέσων με τις φλόγες σε ακτίνα δύο χιλιομέτρων από στρατόπεδο

20:20 - 27/07/2022

Μπορεί η εικόνα της πυρκαγιάς σε σχέση με τις πρωινές ώρες να είναι πολύ καλύτερη στην περιοχή, όμως η ανησυχία στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Πολιχνίτου στη Λέσβο παραμένει, ενώ σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Δημόσιας Υγείας, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Δυτικής Λέσβου, Ανδρέα Αξή, η «μάχη» επικεντρώνεται σε εστία που καίει σε ακτίνα περίπου 2 χιλιομέτρων από στρατόπεδο. «Η εικόνα της φωτιάς είναι κάπως καλύτερη σε σχέση με τις πρωινές ώρες, όμως παραμένει επικίνδυνη. Μέχρι και αυτή την ώρα ρίχνουν τα καναντέρ και ένα ελικόπτερο, όμως φοβάμαι εάν θα προλάβουμε ενδεχόμενη αναζωπύρωση μετά τις 9 το βράδυ» υπογραμμίζει στο GRTimes ο κ. Αξής. Ο τελευταίος προσθέ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στη Λέσβο: Μαίνεται ένα επικίνδυνο μέτωπο σε ακτίνα δύο χιλιομέτρων από στρατόπεδο

Ελαφρώς βελτιωμένη είναι η κατάσταση με τη φωτιά στη Λέσβο, ωστόσο, δεν έχει οριοθετηθεί πλήρως με την μάχη να εστιάζεται στο μέτωπο που βρίσκεται σε ακτίνα περίπου 2 χιλιομέτρων από στρατόπεδο. Μάλιστα είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι θα εκκενωθεί το στρατόπεδο για προληπτικούς λόγους ωστόσο κάτι τέτοιο σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr δεν έχει αποφασιστεί. Η ... Περισσότερα To άρθρο Φωτιά στη Λέσβο: Μαίνεται ένα επικίνδυνο μέτωπο σε ακτίνα δύο χιλιομέτρων από στρατόπεδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)