Καβάλα: 73χρονη πέθανε ξαφνικά μέσα σε φέρι-μποτ

11:54 - 01/08/2022

Το πρωί της Δευτέρας (1/8) μια 73χρονη που ταξίδευε με το ferry boat «Άγιος Παντελεήμων» από τη Θάσο για την Καβάλα βρήκε ξαφνικό θάνατο μέσα στο πλοίο. Συγκεκριμένα, περίπου στις 08:00, η γυναίκα, η οποία ταξίδευε μαζί με τον σύζυγό της, έχασε τις αισθήσεις της. Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από μέλη του πληρώματος του πλοίου αλλά και καρδιολόγο ο οποίος έτυχε να ταξιδεύει με το ίδιο δρομολόγιο, ωστόσο χωρίς επιτυχία. Στις 08:30 το «Άγιος Παντελεήμων» κατέπλευσε στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας. Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η άτυχη γυναίκα ήταν 73 ετών, κάτοικος Δράμας. Για τα αίτια του θανάτου

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καβάλα: 73χρονη πέθανε στο φέρι μποτ για Θάσο

Η 73χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις ενώ ταξίδευε με τον σύζυγό της – Γιατρός της έδωσε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν τα κατάφερε 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Καβάλα: Γυναίκα πέθανε στο φέρι μποτ για Θάσο

Τραγωδία σημειώθηκε στο δρομολόγιο Καβάλας – Θάσου το πρωί της Δευτέρας (01.08.2022). Συγκεκριμένα, μια γυναίκα επιβάτις του δρομολογίου Καβάλα – Πρίνος, αισθάνθηκε αδιαθεσία, και τελικά πέθανε. Η γυναίκα ήταν γεννημένη το 1947 και ταξίδευε με το σύζυγό της. Ο γιατρός του πλοίου της έδωσε τις πρώτες βοήθειες, αλλά δεν κατάφερε να τη σώσει. To άρθρο Καβάλα: Γυναίκα πέθανε στο φέρι μποτ για Θάσο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Καβάλα: Γυναίκα πέθανε ξαφνικά στο φέρι μποτ για Θάσο

Τραγωδία σημειώθηκε στο δρομολόγιο Καβάλας – Θάσου το πρωί της Δευτέρας (01.08.2022).Τραγωδία σημειώθηκε στο δρομολόγιο Καβάλας – Θάσου το πρωί της Δευτέρας (01.08.2022).Συγκεκριμένα, μια γυναίκα επιβάτις του δρομολογίου Καβάλα – Πρίνος, αισθάνθηκε αδιαθεσία, και τελικά πέθανε. Η γυναίκα ήταν γεννημένη το 1947 και ταξίδευε με το σύζυγό της. Ο γιατρός του πλοίου της έδωσε τις πρώτες βοήθειες, αλλά δεν κατάφερε να τη σώσει.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καβάλα: Αιφνίδιος θάνατος 73χρονης μέσα σε φέρι-μποτ

Γυναίκα 73 ετών που ταξίδευε με το ferry boat "Άγιος Παντελεήμων" από τη Θάσο για την Καβάλα απεβίωσε αιφνίδια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Καβάλα: 73χρονη πέθανε στο φέρι μποτ για Θάσο

Τη ζωή της έχασε μία γυναίκα 73 ετών, που επέβαινε στο πλοίο «Άγιος Παντελεήμων» που εκτελούσε το δρομολόγιο από Θάσο για Καβάλα.  Η άτυχη γυναίκα, κάτοικος Δράμας, ταξίδευε χθες το πρωί με τον σύζυγό της.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Καβάλα: Γυναίκα πέθανε στο φέρι μποτ για Θάσο

Τραγωδία σημειώθηκε στο δρομολόγιο Καβάλας – Θάσου το πρωί της Δευτέρας (01.08.2022). Συγκεκριμένα, μια γυναίκα επιβάτις του δρομολογίου Καβάλα – Πρίνος, αισθάνθηκε αδιαθεσία, και τελικά πέθανε. Η γυναίκα ήταν γεννημένη το 1947 και ταξίδευε με το σύζυγό της. Ο γιατρός του πλοίου της έδωσε τις πρώτες βοήθειες, αλλά δεν κατάφερε να τη σώσει. The post Καβάλα: Γυναίκα πέθανε στο φέρι μποτ για Θάσο appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)