Ιωάννα Τούνη: Η μεγάλη της επιθυμία εν μέσω εγκυμοσύνης – «Μακάρι να είμαι λίγο καλύτερα»
21:00 - 01/08/2022
Η Ιωάννα Τούνη, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, παραμένει εντός σπιτιού, σε ένα
To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Η μεγάλη της επιθυμία εν μέσω εγκυμοσύνης – «Μακάρι να είμαι λίγο καλύτερα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη: Η επιθυμία για τα γενέθλιά της - «Θεούλη μου να είμαι λίγο καλύτερα»
«Να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα», είπε η instagrammer
Διαβάστε το στο Ιωάννα Τούνη: Η ευχή προς τον Θεό εν μέσω εγκυμοσύνης, «μακάρι να είμαι λίγο καλύτερα»
Η Ιωάννα Τούνη, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, εξέφρασε ανοιχτά μια μεγάλη της επιθυμία μέσω Instagram.
Διαβάστε το στο Ιωάννα Τούνη: Η ευχή προς τον Θεό εν μέσω εγκυμοσύνης – «Μακάρι να είμαι λίγο καλύτερα»
Η Ιωάννα Τούνη παρά την εγκυμοσύνη της, παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αυτή την φορά έκανε μια ευχή προς τον Θεό για να νιώσει λίγο καλύτερα, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της. Η διάσημη influencer με βίντεο που ανέβασε σε story στο Instagram ευχήθηκε «καλό μήνα» και ανέφερε ότι «αυτόν τον μήνα έχω γενέθλια στις 10 Αυγούστου, Λέων είμαι και κάθομαι και σκέφτομαι, Θεούλη μου σε παρακαλώ, μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα, να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα». «Σας παρακαλώ, φτύστε το κι εσείς να μην το ματιάσουμε. Να κάνω κάτι στα γενέθλιά μου», πρόσθεσε χαρακτηριστικά στην συνέχεια.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Τούνη: «Θεούλη μου σε παρακαλώ κάνε να είμαι λίγο καλύτερα»
Η Ιωάννα Τούνη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ωστόσο ταλαιπωρείται...
Διαβάστε το στο govastileto.grΙωάννα Τούνη: Η επιθυμία για τα γενέθλιά της - «Θεούλη μου να είμαι λίγο καλύτερα»
«Να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα», είπε η instagrammer
Διαβάστε το στο thebest.grΙωάννα Τούνη: Η μεγάλη της επιθυμία για τα γενέθλιά της
Mια από τις πιο όμορφες περιόδους ζει η η Ιωάννα Τούνη η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ωστόσο, βρίσκεται συνεχώς σπίτι καθώς δεν νιώθει καλά για να κυκλοφορήσει. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της κύησης και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη και αποφεύγει τις περιττές μετακινήσεις έπειτα από σύσταση της γιατρού της. Παρόλα αυτά […]
The post Ιωάννα Τούνη: Η μεγάλη της επιθυμία για τα γενέθλιά της appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr