Θεσσαλονίκη: Έβαλαν φωτιά σε ATM και αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα

08:28 - 04/08/2022

Τις κασετίνες που περιείχαν χρήματα άρπαξαν άγνωστοι δράστες από ΑΤΜ αφού πρώτα το έβαλαν φωτιά, τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/8) σε εμπορικό κέντρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες αρχικά εισέβαλαν σε ζαχαροπλαστείο επί της οδού Γεωργικής Σχολής περίπου στις 04:00 και στην συνέχεια πυρπόλησαν ΑΤΜ επί του σημείου και αφαίρεσαν τις κασετίνες και εξαφανίστηκαν. Επί τόπου έφτασαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα ώστε να επιχειρήσουν για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στο ATM. ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα με απεγκλωβισμό-Στο νοσοκομείο 43χρονος O θόρυβος των οχημάτων επιβαρύνει την υγεία των πολιτών Γυναικοκτονίες: Πώς οι δράστες βρίσκουν «χώρο»

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ και αφαίρεσαν τα χρήματα

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε ATM μέσα σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια αφαίρεσαν τις κασετίνες με άγνωστο χρηματικό ποσό. Συγκεκριμένα, οι δράστες αρχικά εισέβαλαν σε ζαχαροπλαστείο επί της οδού Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα και στην συνέχεια πυρπόλησαν ΑΤΜ που βρισκόταν στο σημείο και αφαίρεσαν τις κασετίνες και εξαφανίστηκαν. ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ και αφαίρεσαν τα χρήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ΑΤΜ από το οποίο διαρρήκτες άρπαξαν χρήματα

Φωτιά σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) που βρίσκεται σε κατάστημα εμπορικού κέντρου επί της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)