Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινούν τα λόγια της 40 ημέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της
17:28 - 04/08/2022
40 ημέρες πέρασαν από τον θάνατο του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννη Κοντούλη. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα πραγματοποιήθηκε και το μνημόσυνο με συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα. Τη Δέσποινα Μοιραράκη κρατούσε συνέχεια από το χέρι, ο γιος της, Γιώργος. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έκρυβε τη θλίψη της […]
The post Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινούν τα λόγια της 40 ημέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Μοιραράκη: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της 40 μέρες μετά τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη
Η Δέσποινα Μοιραράκη θρηνεί την απώλεια του συζύγου της...
Διαβάστε το στο ZouglaΔέσποινα Μοιραράκη: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για την απώλεια του συζύγου της
«Ευχαριστώ το Θεό που σε γνώρισα... Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου», γράφει μεταξύ άλλων η επιχειρηματίας
Διαβάστε το στο Δέσποινα Μοιραράκη: Η συγκλονιστική ανάρτηση 40 ημέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη
Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία βουτηγμένη στο πένθος, θρηνεί την απώλεια του…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔέσποινα Μοιραράκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τις 40 μέρες μετά την απώλεια του συζύγου της
Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι βυθισμένη στο πένθος, γιατί έχασε τον σύζυγο της και με αφορμή την συμπλήρωση των 40 ημερών από την απώλεια του, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, πριν τρεις ημέρες πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη, στη Γλυφάδα, όμως την Πέμπτη (4/8) συμπληρώθηκαν τα σαράντα. Έτσι, η γνωστή επιχειρηματίας ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που είναι ευτυχισμένη πλάι στον σύζυγο της και έγραψε στη λεζάντα το εξής: «40 μέρες χωρίς Εσένα, 14 χρόνια + 40 μέρες Μαζί με Εσένα Με τον αντρούλη μου, με την αγάπη μου, με τον έρωτά μου, με τον σύντροφο μου, με τον συνοδοιπόρο μου, με τον συμβουλάτορά μου, με τον προστάτη μου, μ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔέσποινα Μοιραράκη: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της 40 μέρες μετά τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη
Η Δέσποινα Μοιραράκη θρηνεί την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.
Θυμίζουμε ότι ο ναύαρχος...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔέσποινα Μοιραράκη: Η συγκλονιστική ανάρτηση 40 ημέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη
Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία βουτηγμένη στο πένθος, θρηνεί την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.gr