Άγιο Όρος: Τεράστια μάχη με τις φλόγες - Καλύτερη η εικόνα της πυρκαγιάς στη Χαλκίδα

21:26 - 06/08/2022

Εξακολουθεί να μαίνεται η πυρκαγιά στο Άγιο Όρος, ενώ την ίδια ώρα βελτιωμένη εικόνα επικρατεί στη Χαλκίδα, όπου η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. 

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά στο Άγιο Όρος: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες – Η πιο δύσκολη νύχτα των πυροσβεστών [βίντεο]

Φωτιά στο Άγιο Όρος: Αφού δεν κατάφεραν να «πιάσουν» τη φωτιά πριν πέσει το σκοτάδι, τα πράγματα δυσκόλεψαν για την πυρκαγιά στο Άγιο Όρος καθώς σταμάτησαν να πετούν τα πυροσβεστικά αεροσκάφη κι έτσι η μάχη δίνεται πλέον μόνο από το έδαφος. Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής, η οποία ενισχύθηκε, προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά που […] Το άρθρο Φωτιά στο Άγιο Όρος: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες – Η πιο δύσκολη νύχτα των πυροσβεστών [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Άγιον Όρος: Καλύτερη η εικόνα της πυρκαγιάς - Μεγάλη μάχη των πυροσβεστών

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση με την πυρκαγιά στο Άγιον Όρος. Οι πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Άγιο Όρος: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς

  Σε καλύτερη κατάσταση είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες Σάββατο στο Άγιο Όρος. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε να καίει μεταξύ της Μονής Δοχειαρίου και Κωνσταμονίτου, χωρίς ωστόσο να απειλήσει τις μονές. Άμεση η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Μέσω μια συντονισμένης επιχείρησης κατάσβεσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και κλιμακίων της Χαλκιδικής και του Αγίου Όρους, και με την άμεση κινητοποίηση των εναέριων μέσων με συνεχείς ρίψεις νερού, αποφεύχθηκε η μεγάλη επέκταση της πυρκαγιάς. Συνδρομή για τον περιορισμό της πυρκαγιάς παρείχαν εθελοντές καθώς και μηχανήματα έργου και υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συγχρόνως, με έκτακτα ακτοπλοϊκά δρομολόγια γινό

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

«Η τέχνη είναι ειρήνη»

«Μένει στη Λεβερκούζεν ο Αλόνσο - Θα ακολουθήσει ανακοίνωση»

NBA: Το buzzer beater του Μάρεϊ στην κορυφή του top-5 (vid)

Πέλικανς - Μπακς 107-100: Τα highlights της αναμέτρησης (vid)

Καρδίτσα: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένης

Final 4 Κυπέλλου: Για τη ρεβάνς ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ