Έγκλημα-Καλλιθέα Πιερίας: «Τον σκότωσα γιατί με κατέδωσε στην αστυνομία»-Στο εδώλιο ο κατηγορούμενος

08:04 - 08/08/2022

«Μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις» είπε στον 45χρονο κομμωτή πριν τον πυροβολήσει στο κεφάλι ενώ, στη συνέχεια, περιέλουσε με βενζίνη το πτώμα κι έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη. Ρεπορτάζ: Βασίλης Παπαναστασούλης Τη σκηνή του αποτρόπαιου εγκλήματος, κι όσα προηγήθηκαν, περιέγραψε με κυνισμό ο καθ’ ομολογίαν δράστης, μετά τη σύλληψη του, ξεκαθαρίζοντας ότι επιθυμούσε να τιμωρήσει το θύμα επειδή τον είχε καταδώσει στην αστυνομία! Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας, στο χωριό Καλλιθέα, περιγράφονται στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κατερίνης που παρουσιάζει το GRTimes. Ο 59χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για παράνομη

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: «Τον σκότωσα γιατί με κατέδωσε», λέει ο δράστης για το βράδυ της δολοφονίας

Τον γρονθοκόπησε, τον χτύπησε με καραμπίνα, τον πυροβόλησε και τον έκαψε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Άγριο Έγκλημα στην Καλλιθέα Πιερίας - «Τον σκότωσα γιατί με κατέδωσε στην αστυνομία» λέει ο κατηγορούμενος

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος, στο χωριό Καλλιθέα Πιερίας, που ήρθαν στο φως από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός 59χρονου. Για το έγκλημα στην Πιερία, συνελήφθη ένας 59χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για παράνομη οπλοφορία κυνηγετικού όπλου και για οπλοχρησία. ... Περισσότερα To άρθρο Άγριο Έγκλημα στην Καλλιθέα Πιερίας - «Τον σκότωσα γιατί με κατέδωσε στην αστυνομία» λέει ο κατηγορούμενος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δολοφονία στην Πιερία: «Τον σκότωσα γιατί με κατέδωσε στην Αστυνομία»

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της αποτρόπαιης δολοφονίας 45χρονου στην Καλλιθέα Πιερίας από 59χρονο, όπως τις περιέγραψε ο δράστης, ο οποίος πυροβόλησε το θύμα και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά για να αποκρύψει το έγκλημα. Τη σκηνή του αποτρόπαιου εγκλήματος, κι όσα προηγήθηκαν, περιέγραψε με κυνισμό ο καθ’ ομολογίαν δράστης, μετά τη σύλληψη του, ξεκαθαρίζοντας ότι επιθυμούσε να […] Το άρθρο Δολοφονία στην Πιερία: «Τον σκότωσα γιατί με κατέδωσε στην Αστυνομία» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)