Ουκρανία: 11 τελικά οι νεκροί Ντνιπροπετρόφσκ από ρωσικούς βομβαρδισμούς σύμφωνα με νέες αναφορές

09:42 - 10/08/2022

Όχι 21 αλλά 11 είναι οι νεκροί στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ της κεντρικής Ουκρανίας, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Βαλεντίν Ρεζνιτσένκο, που αναθεώρησε προς τα κάτω τον απολογισμό.  Αρχικά είχε αναφέρει πως 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην περιοχή της Νικόπολης και άλλοι 10 στην πόλη Μάργκανετς. Ωστόσο, με νεότερη ανάρτησή του διευκρίνισε ότι οι νεκροί είναι 11 συνολικά, ... Περισσότερα To άρθρο Ουκρανία: 11 τελικά οι νεκροί Ντνιπροπετρόφσκ από ρωσικούς βομβαρδισμούς σύμφωνα με νέες αναφορές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ουκρανία: Τουλάχιστον έξι νεκροί από ρωσικούς βομβαρδισμούς στην πόλη Μπαχμούτ

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σήμερα (10/8) σε βομβαρδισμούς των ρωσικών δυνάμεων στην πόλη Μπαχμούτ, που βρίσκεται κοντά στο μέτωπο στην ανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης. «Οι Ρώσοι βομβάρδισαν την πόλη με πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών, πλήττοντας μια κατοικημένη περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 12 πολυκατοικίες υπέστησαν ζημιές και τέσσερις φλέγονται», έγραψε στο Telegram ο Πάβλο Κιριλένκο, συνοδεύοντας […] Το άρθρο Ουκρανία: Τουλάχιστον έξι νεκροί από ρωσικούς βομβαρδισμούς στην πόλη Μπαχμούτ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ουκρανία: 11 τελικά οι νεκροί Ντνιπροπετρόφσκ από ρωσικούς βομβαρδισμούς 

Όχι 21 αλλά 11 είναι οι νεκροί στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ της κεντρικής Ουκρανίας, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Βαλεντίν Ρεζνιτσένκο, που αναθεώρησε προς τα κάτω τον απολογισμό. Αρχικά είχε αναφέρει πως 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην περιοχή της Νικόπολης και άλλοι 10 στην πόλη Μάργκανετς. Ωστόσο, με νεότερη ανάρτησή του διευκρίνισε ότι οι νεκροί είναι 11 συνολικά, χωρίς να εξηγήσει ποια από τις πρώτες πληροφορίες ήταν ανακριβής. Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ουκρανία: 21 νεκροί σε βομβαρδισμούς της Ρωσίας στη Ντνιπροπετρόφσκ The post Ουκρανία: 11 τελικά οι νεκροί Ντνιπροπετρόφσκ από ρωσικούς βομβαρδισμούς  appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι