Συνεχίζει στον Απόλλωνα Πάτρας ο Γιώργος Μπόγρης

17:46 - 11/08/2022

Παίκτης του Απόλλωνα για ακόμα μία σεζόν θα είναι ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο από την ΑΕΚ για να κλείσει τη χρονιά στην Πάτρα. The post Συνεχίζει στον Απόλλωνα Πάτρας ο Γιώργος Μπόγρης appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπάσκετ: Παρέμεινε στον Απόλλωνα Πάτρας ο Μπόγρης

Κάτοικος Πάτρας θα είναι και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Μπόγρης, καθώς η ΚΑΕ Απόλλων ανακοίνωσε την ανανέωση για ένα χρόνο της συνεργασίας της με...

Διαβάστε το στο Zougla

Συνεχίζει χαμηλά τον πήχη ο Απόλλων Σμύρνης

Την απόκτηση του Παναγιώτη Μωραΐτη ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης. Αναλυτικά: Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μωραΐτη. Γεννημένος την 1η Φεβρουαρίου 1997, αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Μπούντουτσνοστ Ποντγκόριτσα και Μπάνια Λούκα. Υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ-21, Κ-19 και Κ-18.

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μωραΐτης

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μωραΐτης 11/08/2022 Η ενίσχυση του Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζεται, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού Παναγιώτη Μωραΐτη. Ο Μωραΐτης μετά τον Παναιτωλικό και την Παναχαϊκή έπαιξε στο εξωτερικό και στις Μπούντουτσνοστ και Μπάνια Λούκα. Η ανακοίνωση του Απόλλωνα: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μωραΐτη. Γεννημένος την 1η Φεβρουαρίου 1997, αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Μπούντουτσνοστ Ποντγκόριτσα και Μπάνια Λούκα. Υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ-21, Κ-19 και Κ-18»

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Καρυπίδης: “Ο Θεός ξέρει, βλέπει, κρίνει…” (photo)

Μεντιλίμπαρ: “Το αποτέλεσμα οφείλεται και στην καλή προσπάθεια του Άρη”

Τερίμ: “Η χειρότερη εμφάνιση, θα συνεχίσουμε μέχρι τον τελευταίο αγώνα”

Ο Σλαφτσάκης… οικογενειακώς στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας (photo)

H Έβερτον τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά!

Σαμόρα: “Αυτοπεποίθηση από την εμφάνιση, τακτικά έτοιμοι στον τελικό”