Επίσημο: Μία μέρα νωρίτερα η έναρξη του Μουντιάλ

00:02 - 12/08/2022

Επίσημο: Μία μέρα νωρίτερα η έναρξη του Μουντιάλ 12/08/2022 Όπως ανακοίνωσε η FIFA, το Μουντιάλ του Κατάρ θα ξεκινήσει μία μέρα νωρίτερα, με τον αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα στους διοργανωτές και το Εκουαδόρ να διεξάγεται την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και όχι στις 21 του μηνός, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά. Έτσι, θα συνεχιστεί η παράδοση που θέλει στο πρώτο παιχνίδι κάθε διοργάνωσης να συμμετέχουν είτε οι διοργανωτές είτε οι κάτοχοι του τροπαίου, ενώ το ματς της Ολλανδίας με τη Σενεγάλη θα διεξαχθεί στις 7:00 το απόγευμα και όχι στη 1:00 το μεσημέρι της επόμενης μέρας (21/11).

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουντιάλ: Επίσημα μια μέρα νωρίτερα η έναρξη με το ματς του Κατάρ

Η FIFA αποφάσισε πως τελικά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Νοέμβρη θα κάνει έναρξη τελικά στις 20 του μηνός, μια μέρα πριν από το προγραμματισμένο, προκειμένου η διοργανώτρια χώρα να παίξει πρώτη στο τουρνουά.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Μουντιάλ 2022: Μία ημέρα νωρίτερα η έναρξη του

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ θα αρχίσει μια ημέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, όπως ανακοινώθηκε από την FIFA, που συμφώνησε ομόφωνα να πραγματοποιήσει την τελετή έναρξης και τον πρώτο αγώνα της διοργανώτριας χώρας την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου. Το αρχικό σχέδιο, ήταν η τελετή έναρξης να πραγματοποιηθεί πριν από τον αγώνα του Κατάρ στις 21 Νοεμβρίου […] Το άρθρο Μουντιάλ 2022: Μία ημέρα νωρίτερα η έναρξη του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

FIFA: Μία ημέρα νωρίτερα η έναρξη του Μουντιάλ 2022

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ θα αρχίσει μια ημέρα νωρίτερα…

Διαβάστε το στο onsports.gr

FIFA: Μία ημέρα νωρίτερα η έναρξη του Μουντιάλ 2022

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο Κατάρ θα αρχίσει μια ημέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, όπως ανακοινώθηκε από την FIFA, που συμφώνησε ομόφωνα να πραγματοποιήσει την τελετή έναρξης και τον πρώτο…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Επίσημο: Μία ημέρα νωρίτερα η έναρξη του Μουντιάλ 2022

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ θα αρχίσει μια ημέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, όπως ανακοινώθηκε από την FIFA, που συμφώνησε ομόφωνα να πραγματοποιήσει την τελετή έναρξης και τον πρώτο αγώνα της διοργανώτριας χώρας την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

FIFA: Μία ημέρα νωρίτερα η έναρξη του Μουντιάλ 2022

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ θα αρχίσει μια ημέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, όπως ανακοινώθηκε από την FIFA, που συμφώνησε ομόφωνα να πραγματοποιήσει την τελετή έναρξης και τον πρώτο αγώνα της διοργανώτριας χώρας την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου. Το αρχικό σχέδιο, ήταν η τελετή έναρξης να πραγματοποιηθεί πριν από τον αγώνα του Κατάρ στις 21 Νοεμβρίου […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»