Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της και αποκαλύπτει πως αισθάνεται
16:24 - 13/08/2022
Αυτή η περίοδος εκτός από ξεχωριστή είναι και πρωτόγνωρη για την Ιωάννα Τούνη καθώς κυοφορεί το
To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της και αποκαλύπτει πως αισθάνεται δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει στον καθρέφτη με μαγιό – «Η κοιλιά μου μεγαλώνει κάθε μέρα»
Η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου βρίσκονται σε χαλαρές διακοπές στην Κρήτη. Λίγο πριν γίνουν γονείς, η ινφλουένσερ να ποζάρει φορώντας μαγιό και μοιράζεται τις σκέψεις της για την κοιλίτσα της, που όλο και φουσκώνει. Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε σήμερα ένα βίντεο από τις διακοπές της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο instagram, όπου ... Περισσότερα
To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει στον καθρέφτη με μαγιό – «Η κοιλιά μου μεγαλώνει κάθε μέρα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει στον καθρέφτη με μαγιό – «Η κοιλιά μου μεγαλώνει κάθε μέρα»
Η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου βρίσκονται σε χαλαρές διακοπές στην Κρήτη.Η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου βρίσκονται σε χαλαρές διακοπές στην Κρήτη.Λίγο πριν γίνουν γονείς, η ινφλουένσερ να ποζάρει φορώντας μαγιό και μοιράζεται τις σκέψεις της για την κοιλίτσα της, που όλο και φουσκώνει. Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε σήμερα ένα βίντεο από τις διακοπές της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο instagram, όπου ποζάρει […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr