Μουρίνιο: «Δεν είναι ρεαλιστικό να μιλάμε για πρωτάθλημα»

18:16 - 13/08/2022

Μουρίνιο: «Δεν είναι ρεαλιστικό να μιλάμε για πρωτάθλημα» 13/08/2022 Η άφιξη των Ντιμπάλα και Βαϊνάλντουμ στο Ολίμπικο εκτόξευσε στα ύψη την ψυχολογία των οπαδών της Ρόμα και αρκετοί είναι αυτοί εντός της οικογένειας των Ρωμαίων που κάνουν λόγο για πρωτάθλημα (ένας εξ αυτών ο Τάμι Έιμπραχαμ), ωστόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους. Αυτό το έκανε παραμονή της έναρξης της Serie A που βρίσκει την ομάδα του να αντιμετωπίζει την Σαλερνιτάνα, με τον special one να υποστηρίζει πως η ομάδα της αιώνιας πόλης ξόδεψε λιγότερα χρήματα από όλες σχεδόν τις υπόλοιπες ομάδες που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα. "Ίσως έχουμε ανάγκη από κάτι παραπάνω για να

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουρίνιο: “Δεν είναι ρεαλιστικό να μιλάμε για πρωτάθλημα”

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φρόντισε να χαμηλώσει τους τόνους μετά τις εντυπωσιακές κινήσεις της Ρόμα στις μεταγραφές, τονίζοντας πως δεν είναι ρεαλιστικό να θέτουν ως στόχο το πρωτάθλημα οι τζαλορόσι. The post Μουρίνιο: “Δεν είναι ρεαλιστικό να μιλάμε για πρωτάθλημα” appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Μουρίνιο: “Δεν είναι ρεαλιστικό να μιλάμε για πρωτάθλημα”

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φρόντισε να χαμηλώσει τους τόνους μετά τις εντυπωσιακές κινήσεις της Ρόμα στις μεταγραφές, τονίζοντας πως δεν είναι ρεαλιστικό να θέτουν ως στόχο το πρωτάθλημα οι τζαλορόσι. Η άφιξη των Ντιμπάλα και Βαϊνάλντουμ στο Ολίμπικο εκτόξευσε στα ύψη την ψυχολογία των οπαδών της Ρόμα και αρκετοί είναι αυτοί εντός της οικογένειας των Ρωμαίων που κάνουν […] The post Μουρίνιο: “Δεν είναι ρεαλιστικό να μιλάμε για πρωτάθλημα” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μουρίνιο: «Δεν είναι σωστό να μιλάμε για πρωτάθλημα»

Ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο κράτησε χαμηλούς τόνους σχετικά με τις πιθανότητες των «τζιαλορόσι» για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Ξεκαθαρίζει του Μπάμπα για Παναθηναϊκό

Σε σχηματισμό... Μακάμπι ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Οι παίκτες που αποθέωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το «διπλό» στο Βελιγράδι

Αλύγιστος Ολυμπιακός «άλωσε» το Βελιγράδι με τεράστια ανατροπή!

ΒΙΝΤΕΟ - Φόβος για τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι - Αυστηρά μέτρα προστασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός με τον Ντάνι Άλβες στη Βαρκελώνη! «Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις;»