Ιωάννα Μαλέσκου: «Βγήκα από τα νερά μου για να μπω στα σωστά»
11:28 - 14/08/2022
Με τη λήξη της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, έληξε και η συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Βγήκα από τα νερά μου για να μπω στα σωστά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: «Αισθάνθηκα να πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό, βγήκα από τα νερά μου για να μπω στα σωστά»
Κάποιες σκέψεις της με νόημα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram η Ιωάννα Μαλέσκου κατά τη διάρκεια των […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Αισθάνθηκα να πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό, βγήκα από τα νερά μου για να μπω στα σωστά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΙωάννα Μαλέσκου: «Βγήκα από τα νερά μου για να μπω στα σωστά»
Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ιωάννα Μαλέσκου το τελευταίο διάστημα. Η παρουσιάστρια που έχει λήξει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, μοιράζεται αρκετές φορέςστα social media στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της. Αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα βίντεο όπου εξέφρασε μερικές από τις σκέψεις της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι κάνει όταν […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Βγήκα από τα νερά μου για να μπω στα σωστά» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr