Αλμυρές τηγανίτες από κολοκυθάκια και παρμεζάνα

08:18 - 15/08/2022

Υλικά 3 μεγάλα κολοκυθάκια, ψιλοτριμμένα 1/2 κ. γλ. αλάτι 1 αυγό 5 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κ. σ. παρμεζάνα 1/4 κ. γλ. αλάτι Αλεσμένο μαύρο πιπέρι κατά βούληση Λάδι για το τηγάνισμα Για τη γαρνιτούρα: 1 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα, 1 πρέζα αλάτι, 1/4  φλ. τσαγιού ξινή κρέμα Εκτέλεση Συνδυάστε τα κολοκυθάκια και το αλάτι σε ένα μπολ, ανακατέψτε και αφήστε τα στην άκρη για 10 λεπτά. Αδειάστε το μείγμα σε μια καθαρή πετσέτα πιάτων και πιέστε το για να στραγγίξει εντελώς. Χτυπήστε το αυγό σε ένα μπολ και προσθέστε το αλεύρι, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε τα στραγγισμένα κολοκυθάκια και ανακατέψτε καλά. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεσαίου μεγέθους τηγάνι σε μέτρια

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Πλεύρης: Ακόμα 550 αποχωρήσεις μεταναστών από τη χώρα μέχρι το τέλος του έτους, επέστρεψαν 80 τις τελευταίες ημέρες

Επικίνδυνο «παιχνίδι» σε δημοτικό σχολείο του Αγρινίου – Στο νοσοκομείο 9χρονος που κατάπιε φάρμακο σε challenge

Ορφέας Αυγουστίδης: Όταν ο γιος μου με είδε στην τηλεόραση με ρώτησε «γιατί κάνεις μπούρδες;»

Οδηγός παρέσυρε διανομέα στη Νίκαια και μετά τον ξυλοκόπησε – Τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στον δρόμο

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Βουτυρένιοι κουραμπιέδες