Τσιτσιπάς σε ελεύθερη πτώση - Η θέση του στην παγκόσμια κατάταξη

10:58 - 15/08/2022

Τσιτσιπάς σε ελεύθερη πτώση - Η θέση του στην παγκόσμια κατάταξη 15/08/2022 Η κακή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Μόντρεαλ είχε ως αποτέλεσμα να χάσει δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη πριν από το τουρνουά στο Σινσινάτι. Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας υποχώρησε από το Νο5 στο Νο7, ωστόσο έχει πιθανότητες να τις πάρει άμεσα πίσω. Την ίδια ώρα δεν κινδυνεύει να πέσει πιο χαμηλά. Από εκεί και πέρα μεγάλος κερδισμένος της εβδομάδας ήταν ο Κάσπερ Ρουντ ο οποίος ανέβηκε στην πέμπτη θέση ανταλλάσσοντας ουσιαστικά θέσεις με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Επικεφαλής, παραμένει ο Ρώσος, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ακολουθούμενος από τον Γερμανό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Ισπανό, Ρά

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έπεσε στην 7η θέση της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπεσε στην έβδομη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, με τον Κάσπερ Ρούουντ να προσπερνάει τον Έλληνα Πρωταθλητή. Ο πρόωρος αποκλεισμός του Στέφανου Τσιτσιπά από το τουρνουά του Μόντρεαλ έφερε βαθμολογική απώλεια (4.650 βαθμοί) στον Έλληνα τενίστα, ο οποίος έπεσε από την πέμπτη θέση που βρισκόταν μέχρι πρότινος. Επικεφαλής,της παγκόσμιας κατάταξης παραμένει ο Ρώσος, ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: Έπεσε στην 7η θέση της παγκόσμιας κατάταξης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαρία Σάκκαρη – Στέφανος Τσιτσιπάς: Η άνοδος και η πτώση στις θέσεις τους στην παγκόσμια κατάταξη

Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς «έπεσε» στο Νο 7. Η Μαρία Σάκκαρη, επέστρεψε στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η WTA. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έχει 4.190 βαθμούς και άφησε πίσω της, την Ισπανίδα, Πάολα Μπαντόσα, η οποία την είχε… προσπεράσει στην προηγούμενη κατάταξη. Την […] The post Μαρία Σάκκαρη – Στέφανος Τσιτσιπάς: Η άνοδος και η πτώση στις θέσεις τους στην παγκόσμια κατάταξη appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Οι Στάνκοβιτς και Γκατσίνοβιτς προπονήθηκαν και είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι πρώτες φωτογραφίες του Πιστόριους μετά την αποφυλάκισή του (ΦΩΤΟ)

Volley League: Αποχώρηση-έκπληξη από τον Ολυμπιακό μετά το νταμπλ (ΦΩΤΟ)

Α1 Πόλο: Διπλή... πρόκριση για τον Υδραϊκό

Οι δωδεκάδες του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι Τελ Αβίβ

ΒΙΝΤΕΟ: Στο πόδι το ΟΑΚΑ για τον Μάικ Μπατίστ!