Θέλει το... μπαμ με Βάρντι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

14:20 - 15/08/2022

Θέλει το... μπαμ με Βάρντι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 15/08/2022 Και ξαφνικά προέκυψε ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Τζέιμι Βάρντι! Είναι γεγονός ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» εξακολουθούν να ψάχνονται για την ενίσχυσής τους, ωστόσο το πρόβλημα είναι πως με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα δύσκολα πείθονται παίκτες να μετακομίσουν στο «Ολντ Τράφορντ».  Κι ενώ άρχισε η Πρέμιερ Λιγκ και η Γιουνάιτεντ έχει δύο ήττες στα πρώτα δύο παιχνίδια, αναζητούνται ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ στη συνέχεια για να μην έρθουν... χειρότερα! Ένας εξ αυτών φαίνεται πως είναι και ο 35χρονος Άγγλος επιθετικός της Λέ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζέιμι Βάρντι: Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο «killer» της Λέστερ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Athletic» οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν στη μεταγραφική της λίστα για την ενίσχυση της επίθεσης τους τον επιθετικό των «αλεπούδων»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Ολυμπιακός εξετάζει τον 20χρονο Αμάντ Ντιαλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Αμάντ Ντιαλό, ο οποίος ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναμένεται να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Στα 20 του χρόνια, ο Ντιαλό έχει 9 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία και τον απέκτησε έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ από την ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ολυμπιακός εξετάζει τον 20χρονο Αμάντ Ντιαλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Formula 1: Η επιτυχία της Mercedes οφείλεται (και) στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Τότο Βολφ αποκάλυψε με ποιο τρόπο η σπουδαία ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επηρέασε την πορεία των «ασημί βελών» στην F1.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Βλέπει Βάρντι η Γιουνάιτεντ

Και ξαφνικά προέκυψε ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Τζέιμι Βάρντι! Είναι γεγονός ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» εξακολουθούν να ψάχνονται για την ενίσχυσής τους, ωστόσο το πρόβλημα είναι πως με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα δύσκολα πείθονται παίκτες να μετακομίσουν στο «Ολντ Τράφορντ». Κι ενώ άρχισε η Πρέμιερ Λιγκ και η Γιουνάιτεντ […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»