Μάγκας: Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα
09:06 - 20/08/2022
Να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη κάλεσε τον Σπύρο Μπιμπίλα ο Γιώργος Μάγκας, μετά το σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση του ηθοποιού ότι ο «βασιλιάς του κλαρίνου» πέθανε. Ο Γιώργος Μάγκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε στεναχωρημένος «για αυτή τη βλακεία που έγραψε ο Μπιμπίλας». Για το πώς έμαθε ο ίδιος την πληροφορία περί… θανάτου του είπε ότι το έμαθε πρώτα από τα παιδιά του: «Το μάθανε τα παιδιά και πήραν τηλέφωνο και κλαίγανε. Μου λέγανε ”πατέρα είσαι ζωντανός;”, ”Ναι ζωντανός είμαι” τους είπα. Μου λέγανε μπες στο facebook να δεις τι γράφουν». Είπε επίσης ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας τον πήρε και ζητούσε συγγνώμη ωστόσο τόνισε ότι «θα ήταν
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Μάγκας για Σπύρο Μπιμπίλα: «Να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη»
Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο Γιώργος Μάγκας μετά την ψευδή είδηση θανάτου του που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα....
Διαβάστε το στο govastileto.grΜάγγας: Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη
Να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη κάλεσε τον Σπύρο Μπιμπίλα ο Γιώργος Μάγγας.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Μάγκας: "Να βγει στην τηλεόραση ο Μπιμπίλας και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για τη βλακεία που έγραψε"
"Το μάθανε τα παιδιά και πήραν τηλέφωνο και κλαίγανε. Μου λέγανε 'πατέρα είσαι ζωντανός;'", αποκάλυψε ο Γιώργος Μάγκας.
Διαβάστε το στο thetoc.grΜάγκας: Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα
«Είμαι στεναχωρημένος για αυτή τη βλακεία που έγραψε ο Μπιμπίλας», δήλωσε ο «βασιλιάς» του κλαρίνου.
Το άρθρο Μάγκας: Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΓιώργος Μάγγας: Ζητά από τον Μπιμπίλα να να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα
Σπύρος Μπιμπίλας: «Με βρίζουν χυδαία»
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Μάγκας: «Να βγει ο Σπύρος Μπιμπίλας στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη»
Ο «βασιλιάς» του κλαρίνου, Γιώργος Μάγκας, ζήτησε το Σάββατο (20/08) να βγει ο ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη επειδή έγραψε στο Facebook ότι ο μουσικός πέθανε, ενώ ζει! Χαρακτηριστικά, σε σχετικές δηλώσεις στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Μάγκας ανέφερε: «Είμαι στενοχωρημένος για αυτή τη βλακεία που έγραψε ο Μπιμπίλας». Ακόμα, για το […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Μάγγας: «Ο Μπιμπίλας να βγει και να ζητήσει συγγνώμη»
Ο Γιώργος Μάγγας βγήκε με τηλεφωνική σύνδεση σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε για το λάθος της κυκλοφορίας της είδησης πως έχει πεθάνει.
Διαβάστε το στο neolaia.gr