Μάγκας: Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα

09:06 - 20/08/2022

Να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη κάλεσε τον Σπύρο Μπιμπίλα ο Γιώργος Μάγκας, μετά το σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση του ηθοποιού ότι ο «βασιλιάς του κλαρίνου» πέθανε. Ο Γιώργος Μάγκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε στεναχωρημένος «για αυτή τη βλακεία που έγραψε ο Μπιμπίλας». Για το πώς έμαθε ο ίδιος την πληροφορία περί… θανάτου του είπε ότι το έμαθε πρώτα από τα παιδιά του: «Το μάθανε τα παιδιά και πήραν τηλέφωνο και κλαίγανε. Μου λέγανε ”πατέρα είσαι ζωντανός;”, ”Ναι ζωντανός είμαι” τους είπα. Μου λέγανε μπες στο facebook να δεις τι γράφουν». Είπε επίσης ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας τον πήρε και ζητούσε συγγνώμη ωστόσο τόνισε ότι «θα ήταν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Μάγκας για Σπύρο Μπιμπίλα: «Να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο Γιώργος Μάγκας μετά την ψευδή είδηση θανάτου του που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα....

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μάγγας: Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη

Να εμφανιστεί στην τηλεόραση και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη κάλεσε τον Σπύρο Μπιμπίλα ο Γιώργος Μάγγας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γιώργος Μάγκας: "Να βγει στην τηλεόραση ο Μπιμπίλας και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για τη βλακεία που έγραψε"

"Το μάθανε τα παιδιά και πήραν τηλέφωνο και κλαίγανε. Μου λέγανε 'πατέρα είσαι ζωντανός;'", αποκάλυψε ο Γιώργος Μάγκας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μάγκας: Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα

«Είμαι στεναχωρημένος για αυτή τη βλακεία που έγραψε ο Μπιμπίλας», δήλωσε ο «βασιλιάς» του κλαρίνου. Το άρθρο Μάγκας: Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Γιώργος Μάγγας: Ζητά από τον Μπιμπίλα να να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα

Σπύρος Μπιμπίλας: «Με βρίζουν χυδαία»

Διαβάστε το στο news.gr

Γιώργος Μάγκας: «Να βγει ο Σπύρος Μπιμπίλας στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη»

Ο «βασιλιάς» του κλαρίνου, Γιώργος Μάγκας, ζήτησε το Σάββατο (20/08) να βγει ο ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη επειδή έγραψε στο Facebook ότι ο μουσικός πέθανε, ενώ ζει! Χαρακτηριστικά, σε σχετικές δηλώσεις στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Μάγκας ανέφερε: «Είμαι στενοχωρημένος για αυτή τη βλακεία που έγραψε ο Μπιμπίλας». Ακόμα, για το […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιώργος Μάγγας: «Ο Μπιμπίλας να βγει και να ζητήσει συγγνώμη»

Ο Γιώργος Μάγγας βγήκε με τηλεφωνική σύνδεση σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε για το λάθος της κυκλοφορίας της είδησης πως έχει πεθάνει.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας