Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με τους «ξερόλες του Insta» για το σούσι και την εγκυμοσύνη της
08:00 - 21/08/2022
Η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη έφαγε σούσι... και αυτό μάλλον ενόχλησε τους ακόλουθούς της στο InstagramΠερισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με τους χρήστες του Instagram που σχολιάζουν τι τρώει
Η instagrammer θέλησε να απαντήσει «στους ξερόλες του Instagram» όπως ανέφερε
Διαβάστε το στο Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με τους «ξερόλες του Insta» για το σούσι και την εγκυμοσύνη της
Η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη έφαγε σούσι... και αυτό μάλλον ενόχλησε τους ακόλουθούς της στο Instagram
Διαβάστε το στο Ιωάννα Τούνη: Το μήνυμα προς τους «ξερόλες» του Instagram που σχολιάζουν τι τρώει
Η Ιωάννα Τούνη περνάει μια υπέροχη περίοδο, περιμένοντας το πρώτο της παιδί. Η γνωστή influencer ανέβασε στιγμές με φίλους και να απολαμβάνουν όλοι μαζί σούσι, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί πολλά μηνύματα. Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε λοιπόν να απαντήσει με ένα βίντεο στα stories στους «ξερόλες του Instagram» όπως η ίδια τους χαρακτήρισε: «Μόλις έχω φτάσει σπίτι και μου χετε στείλει ένα κάρο μηνύματα, το direct μου είναι…έτσι πηγαίνει. Γιατί σούσι στην εγκυμοσύνη. Παιδιά ναι, στην εγκυμοσύνη απαγορεύονται τα ωμά, αλλά υπάρχει και ψημένο σούσι, μαγειρεμένο σούσι ξέρετε, είτε τηγανητό είτε στον φούρνο ακόμα. Σούσι μαγειρεμένο, μπορώ να το φάω και αυτό πήρα κι έφαγα. Μην ανησυχείτε για τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Τούνη: Έξαλλη με τους “ξερόλες του Instagram” που της είπαν να μην τρώει σούσι στην εγκυμοσύνη
Εκνευρισμένη η γνωστή influencer με ορισμένους διαδικτυακούς της ακόλουθους που έσπευσαν να της κάνουν παρατήρηση όταν την είδαν να τρώει σούσι. “Αφήστε με να φάω χωρίς πρήξιμο”. Σωρεία επικριτικών μηνυμάτων φαίνεται πως έλαβε η Ιωάννα Τούνη όταν θέλησε να μοιραστεί στο Instagram ορισμένα από τα πιάτα που γεύτηκε κατά την επίσκεψή της στην Κατερίνη μαζί με τον Δημήτρη […]
The post Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με τους “ξερόλες του Instagram” που της είπαν να μην τρώει σούσι στην εγκυμοσύνη appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr