ΒΙΝΤΕΟ - Αλμέιδα: «Θέλω οι παίκτες μου να πηγαίνουν πάνω στην μπάλα λες και είναι η τελευταία τους»
20:22 - 21/08/2022
ΒΙΝΤΕΟ - Αλμέιδα: «Θέλω οι παίκτες μου να πηγαίνουν πάνω στην μπάλα λες και είναι η τελευταία τους»
21/08/2022
Για όλους και για όλα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV o τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.
Ο Αργεντινός προπονητής μίλησε για το πάθος που θέλει να βλέπει στους παίκτες της ΑΕΚ. Αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στη σχέση του με τους παίκτες.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμέιδα στην Cosmote TV:
Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι μια μείξη πολλών πραγμάτων. Έχει καταπληκτικούς παίκτες και προπονητές, κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Είναι δύσκολο να αγοράσει κάποιος την ιστορία των κλαμπ αφού υπάρχει. Από αυτά που έχω δει, είναι ένα δύσκολο πρωτάθλ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλμέιδα: Θέλω οι παίκτες να γίνονται ένα με το σήμα της φανέλας
Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στην κάμερα της Cosmote Tv
Διαβάστε το στο aek365.comΑλμέιδα: «Θέλω οι παίκτες να γίνονται ένα με το σήμα»
Μιλώντας στην COSMOTE TV, ο Αργεντινός τεχνικός στάθηκε στον τρόπο λειτουργίας που θέλει να υπάρχει στα αποδυτήρια, ενώ τόνισε πως έπρεπε να έχει έρθει και ως παίκτης στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμέιδα: Για τη Σούπερ Λίγκα: «Είναι μείξη πολλών πραγμάτων. Έχει καταπληκτικούς παίκτες, προπονητές, ομάδες με μεγάλη ιστορία και είναι πολύ δύσκολο κάποιος […]
The post Αλμέιδα: «Θέλω οι παίκτες να γίνονται ένα με το σήμα» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr