Η Ιωάννα Μαλέσκου έπεσε θύμα χάκερ – «Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο»

19:30 - 23/08/2022

Θύμα χάκερ φαίνεται πως έπεσε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία και παραδέχθηκε πως τις τελευταίες ώρες δεν έχει πρόσβαση στον […] The post Η Ιωάννα Μαλέσκου έπεσε θύμα χάκερ – «Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο

Τι συνέβη στην Ιωάννα Μαλέσκου και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους; Για πρώτη φορά, όπως έχει συμβεί και σε πολλά άλλα επώνυμα πρόσωπα, η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται πως δέχθηκε επίθεση από χάκερ με αποτέλεσμα να μην έχει πια πρόσβαση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, μέσα από το προφίλ στο Facebook, η παρουσιάστρια θέλησε ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Μαλέσκου: Θύμα χάκερ η παρουσιάστρια – «Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο»

Θύμα χάκερ έπεσε και η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία μέσω ενός μηνύματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γνωστοποίησε πως τις τελευταίες ώρες δεν έχει πρόσβαση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, μέσα από το προφίλ στο Facebook, η παρουσιάστρια ενημέρωσε ους διαδικτυακούς της φίλους για την περιπέτεια της. «Από χθες, δεν έχω πρόσβαση στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Παρακαλώ μη δώσετε σημασία σε ό,τι κι αν σας σταλεί εκ μέρους μου. Σίγουρα δεν είμαι εγώ. Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο, όπως επίσης δεν πίστευα πόσοι άνθρωποι πέφτουν θύματα εξαπάτησης, υποκλοπής και λοιπών διαδικτυακών σκοτεινών ενεργειών» έγραψε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου. Στην συν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: "Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο"

Η παρουσιάστρια θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την περιπέτεια που βιώνει

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο»

Θύμα χάκερ έπεσε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια τις τελευταίες ώρες δεν έχει πρόσβαση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάνει δε έκκληση μέσα από το προφίλ της στο Facebook οτιδήποτε σταλεί από τη διεύθυνσή της στο Instagram να μη του δώσουμε σημασία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Ιωάννα Μαλέσκου δεν πίστευε ότι θα ερχόταν σε […] The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο