Ρούλα Πισπιρίγκου: Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας

13:48 - 24/08/2022

Την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.  Όλη η ανακοίνωση  Η κάτωθι υπογράφουσα Σωτηρία Πισπιρίγκου του Ανδρέα, προσωρινά κρατούμενη στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού και ήδη κατηγορούμενη για το ότι δήθεν διέπραξα τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας κατά συρροή εις βάρος των τριών τέκνων μου Γεωργίας, Μαρίας-Ελένης και Ίριδας Δασκαλάκη, δια της ... Περισσότερα To άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας

Σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που δόθηκε στην δημοσιότητα, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου ανακοινώνει ότι από σήμερα μοναδικής δικηγόρος υπεράσπισής της σε όλες τις υποθέσεις και όλες τις κατηγορίες είναι ο Αλέξης Κούγιας. 

Διαβάστε το στο in.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας

Σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που δόθηκε στην δημοσιότητα, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου ανακοινώνει ότι από σήμερα μοναδικής δικηγόρος υπεράσπισής της σε όλες τις υποθέσεις και όλες τις κατηγορίες είναι ο Αλέξης Κούγιας. 

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα» λέει ο Αλέξης Κούγιας

Νέες δηλώσεις του δικηγόρου σχετικά με την απόφαση να αναλάβει την 33χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της

Διαβάστε το στο tovima

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Αλέξης Κούγιας είναι ο μοναδικός δικηγόρος μου από σήμερα

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Όπως αναφέρει σε δήλωσή της η προφυλακισμένη μητέρα που κατηγορείται για τους θανάτους των τριών νεκρών παιδιών της, «από σήμερα μοναδικός δικηγόρος υπεράσπισής μου σε όλες τις υποθέσεις και σε όλες τις κατηγορίες, τις οποίες αντιμετωπίζω σε ανακριτικό επίπεδο είναι ο Δικηγόρος Αθηνών κος Αλέξιος Κούγιας». Η δήλωση της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Η κάτωθι υπογράφουσα Σωτηρία Πισπιρίγκου του Ανδρέα, προσωρινά κρατούμενη στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού και ήδη κατηγορούμενη για το ότι δήθεν διέπραξα τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας κατά συρροή εις βάρος των τριών τέκνων μου Γεωργίας, Μαρίας-Ελένης κα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας

Την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας. Όλη η ανακοίνωση Η κάτωθι υπογράφουσα Σωτηρία Πισπιρίγκου του Ανδρέα, προσωρινά κρατούμενη στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού και ήδη κατηγορούμενη για το ότι δήθεν διέπραξα τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας κατά συρροή εις βάρος των τριών τέκνων μου Γεωργίας, Μαρίας-Ελένης και Ίριδας Δασκαλάκη, δια της […] Το άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας»

Σε μία κίνηση - έκπληξη ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.Σε μία κίνηση - έκπληξη ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.Όπως ενημερώνει η ίδια στην ανακοίνωσή της, «δηλώνω ότι από σήμερα μοναδικός δικηγόρος υπεράσπισής μου σε όλες τις υποθέσεις και σε όλες τις κατηγορίες, τις οποίες αντιμετωπίζω σε ανακριτικό επίπεδο είναι ο Δικηγόρος Αθηνών κος Αλέξιος Κούγιας», επισημαίνοντας πως τον εξουσιοδοτεί να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση – εξουσιοδότηση που δόθηκε στην δημοσιότητα, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου ανακοινώνει ότι από σήμερα μοναδικής […] The post Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας”

Σύμφωνα με την ανακοίνωση – εξουσιοδότηση που δόθηκε στην δημοσιότητα, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου ανακοινώνει ότι από σήμερα μοναδικής δικηγόρος υπεράσπισής της σε όλες τις υποθέσεις και όλες τις κατηγορίες είναι ο Αλέξης Κούγιας. The post Ρούλα Πισπιρίγκου: “Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας” appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Συνήγορος της Πισπιρίγκου ο Αλέξης Κούγιας

Η κατηγορούμενη για τον φόνο της θυγατέρας της, επιμένει ως πως «την απόδειξη της αθωότητάς» της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της The post Συνήγορος της Πισπιρίγκου ο Αλέξης Κούγιας appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας

Την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ρούλα Πισπιρίγκου: Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας

Σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που δόθηκε στη δημοσιότητα, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου ανακοινώνει ότι από σήμερα μοναδικός δικηγόρος υπεράσπισής της σε όλες τις υποθέσεις και όλες τις κατηγορίες είναι ο Αλέξης Κούγιας. Το άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Βόμβα Ρούλας Πισπιρίγκου: Αναλαμβάνει δικηγόρος της ο Αλέξης Κούγιας

Σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που δόθηκε στη δημοσιότητα, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου ανακοινώνει ότι από σήμερα μοναδικός δικηγόρος υπεράσπισής της σε όλες τις υποθέσεις και όλες τις κατηγορίες, είναι ο Αλέξης Κούγιας. Σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που δόθηκε στην δημοσιότητα, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου ανακοινώνει ότι από σήμερα μοναδικός δικηγόρος υπεράσπισής της σε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Βόμβα Ρούλας Πισπιρίγκου: Αναλαμβάνει δικηγόρος της ο Αλέξης Κούγιας

Διαβάστε το στο happytv.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άλλαξε δικηγόρο και την ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας

«Δεν θα εμφανιστώ σε καμία τηλεοπτική εκπομπή», είπε ο νέος συνήγορός της - Προειδοποιεί με μηνύσεις και αγωγές

Διαβάστε το στο news.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δικηγόρος μου από σήμερα είναι ο Αλέξης Κούγιας

Την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση – εξουσιοδότηση που δόθηκε στην δημοσιότητα, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου ανακοινώνει ότι από σήμερα μοναδικής δικηγόρος υπεράσπισής της σε όλες τις υποθέσεις και όλες τις κατηγορίες είναι ο Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα όπως αναφέρει με έμφαση: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο μόνος δικηγόρος, ο οποίος με […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας»

Την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου αναλαμβάνει, όπως φαίνεται, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας. Περισσότερα σε λίγο... The post Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δικηγόρος μου από σήμερα ο Αλέξης Κούγιας» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέος δικηγόρος της ο Αλέξης Κούγιας

Την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Παράλληλα, η γυναίκα που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό κατηγορούμενη για τη δολοφονία των τριών παιδιών της στην Πάτρα ανακοίνωσε πως ο Αλέξης Κούγιας θα είναι ο μόνος δικηγόρος που θα την εκπροσωπεί στις υποθέσεις της, με τον μέχρι πρότινος συνήγορό της, Οθωνα Παπαδόπουλο, να αποτελεί παρελθόν από την υποστήριξή […] The post Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέος δικηγόρος της ο Αλέξης Κούγιας appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι