Σιλβέστερ Σταλόνε: Δεν χωρίσαμε εξαιτίας του σκύλου μου – Γιατί κάλυψε το τατουάζ με τη γυναίκα του

10:50 - 26/08/2022

Για το πολύκροτο διαζύγιό του με την Τζένιφερ Φλάβιν μίλησε ο Σιλβέστερ Σταλόνε. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν στο γάμο του ηθοποιού και της Φλάβιν μετά από 25 χρόνια, καθώς η τελευταία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και κατηγορεί τον ηθοποιό πως έχει σπαταλήσει την οικογενειακή περιουσία. Ωστόσο, υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο χωρισμός τους ήρθε εξαιτίας διαφωνιών για το ροτβάιλερ που απέκτησαν πρόσφατα τον Dwight. «Δεν τελειώσαμε τη σχέση μας εξαιτίας μιας τόσο ασήμαντης διαφωνίας. Ακολουθήσαμε διαφορετικές κατευθύνσεις. Τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για την Τζένιφερ. Θα την αγαπώ για πάντα. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα και ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ» δήλωσε ο Σταλόνε στο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σιλβέστερ Σταλόνε: «Δεν χώρισα εξαιτίας του σκύλου μου»

Για τους λόγους διαζυγίου που κατέθεσε η Τζένιφερ Φλάβιν, σε δικαστήριο της κομητείας Παλμ Μπιτς της Φλόριντα μίλησε ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Υγιεινό κέικ μελομακάρονο

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Γεμίζει με Αγιοβασίληδες η Αθήνα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το «Athens Santa Run 2025»

Συναγερμός στη Νότια Αφρική – Οπλισμένοι άνδρες σκότωσαν 10 ανθρώπους κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ

Έκτακτη σύσκεψη στον Ολυμπιακό – Ποιοι φεύγουν, κρούση σε Έλληνα για τον Ιανουάριο

Έλληνας φορ από τη Σκωτία για μεγάλη ελληνική ομάδα – Έφυγε ως αποτυχημένος από την Super League!