Αλεξανδρόπουλος: «Ήταν ένα βήμα που ήθελα να κάνω και η Σπόρτινγκ είναι ο ιδανικός σύλλογος»

22:00 - 29/08/2022

Αλεξανδρόπουλος: «Ήταν ένα βήμα που ήθελα να κάνω και η Σπόρτινγκ είναι ο ιδανικός σύλλογος» 29/08/2022 Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σπόρτινγκ, αποκάλυψε τι του ανέφερε ο Σπόραρ όταν τον ρώτησε για την πορτογαλική ομάδα ενώ ανέφερε ότι αποτελεί όνειρό του να παίξει στο Champions League. Aναλυτικά όσα είπε στο επίσημο κανάλι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας:  «Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ένας μεγάλος σύλλογος, το κατάλαβα από το πρώτο λεπτό που έφτασα εδώ. Μίλησα με πολλούς παίκτες στην Ελλάδα και κάποιους πρώην συναδέλφους που έπαιξαν εδώ και όλοι μου είπαν πολύ καλά λόγια για τον σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξανδρόπουλος: «Ο Σπόραρ μου είπε να έρθω στη Σπόρτινγκ, όνειρο μου να αγωνιστώ στο Champions League»

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναφέρθηκε στις... συστάσεις του μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Αντράτζ Σπόραρ και στο όνειρο της παρθενικής του συμμετοχής στο Champions League.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)