Το χωριό της Ελλάδας με τον γηραιότερο πλάτανο του κόσμου: Δεν θα το βρείτε στους γνωστούς τουριστικούς προορισμούς

23:48 - 31/08/2022

Το χωριό της Ελλάδας με τον γηραιότερο πλάτανο του κόσμου: Δεν θα το βρείτε στους γνωστούς τουριστικούς προορισμούς Δεν συγκαταλέγεται στους γνωστούς προορισμούς της Κρήτης, αλλά εκεί παραθέριζε ο Νίκος Καζαντζάκης, βάζοντας στα βιβλία του το ιδιαίτερο αξιοθέατο Το μικρό, ορεινό Κράσι δεν θα το βρείτε στους γνωστούς και πιο τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης. Αλλά η κεντρική […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το ελληνικό χωριό με τον γηραιότερο πλάτανο του κόσμου: Δεν θα το βρείτε στους γνωστούς τουριστικούς προορισμούς- BINTEO,ΦΩΤΟ

Το μικρό, ορεινό Κράσι δεν θα το βρείτε στους γνωστούς και πιο τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης. Αλλά η κεντρική του πλατεία φιλοξενεί ένα αξιοθέατο με ιδιαίτερη αξία, καθώς εκεί στέκεται ο γηραιότερος πλάτανος του κόσμου. Το Κράσι βρίσκεται στην κεντρική Κρήτη, 46 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο. Είναι χτισμένο σε υψόμετρο 600 μέτρων στους... The post Το ελληνικό χωριό με τον γηραιότερο πλάτανο του κόσμου: Δεν θα το βρείτε στους γνωστούς τουριστικούς προορισμούς- BINTEO,ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή