Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε on camera ότι παντρεύεται με την Ιωάννα Τούνη

11:04 - 05/09/2022

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος μίλησε για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε on camera ότι παντρεύεται με την Ιωάννα Τούνη

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου...

Διαβάστε το στο Zougla

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη

Ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Θα παντρευτούν με την Ιωάννα Τούνη; – Η απάντησή του

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με αφορμή την έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, η οποία και τον βρίσκει στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στην συχνότητα του Mega. Το μοντέλο και παρουσιαστής αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό διαζύγιο με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη. Ειδικότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σημείωσε για το τηλεοπτικό του διαζύγιο από την Κατερίνα Καινούργιου πως: «Με την Κατερίνα είμαστε χρόνια φίλοι, παραμένουμε φίλοι οπότε ουσιαστικά καταλαβαίνει και καταλαβαίνω πως είναι εβδομαδιαία εκπομπή και γω έχω καινούργιες υποχρεώσεις και θα έχω και στην πορεία λίγο περισσότερες υποχρεώσεις. Οπότε ουσι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τι είπε για τον γάμο με την Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του μεταγραφή από το «Super Κατερίνα» στο «Χαμογέλα και πάλι» και μάλιστα σχολίασε τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Nέα αποκάλυψη για τον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη

Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Όλγα Λαφαζάνη. Το μοντέλο μίλησε για την τηλεοπτική του μεταγραφή από τη «Super Κατερίνα» στο «Χαμογέλα και πάλι», τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη σχετικά με τον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη. Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Όλγα Λαφαζάνη. Το μοντέλο μίλησε για την τηλεοπτική του μεταγραφή από τη «Super Κατερίνα» στο «Χαμογέλα και πάλι», τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη σχετικά με τον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη. «Με την Κατερίνα είμαστε και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη

Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Όλγα Λαφαζάνη. Το μοντέλο μίλησε To άρθρο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη

"Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»