Κατερίνα Διδασκάλου: «Κλείστηκα για μία εβδομάδα σε μοναστήρι»

12:44 - 10/09/2022

Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά του MEGA που θα πρωταγωνιστήσει φέτος «Μαύρο Ρόδο». Διαβάστε στο happytv.gr όσα είπε: Η αγαπημένη ηθοποιός που φέτος θα υποδύεται μία μοναχή στην σειρά «Μαύρο ρόδο», αποκάλυψε πως για τις ανάγκες του ρόλου κλείστηκε σε μοναστήρι […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Κατερίνα Διδασκάλου: «Κλείστηκα για μία εβδομάδα σε μοναστήρι»

Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαύρο Ρόδο - Κατερίνα Διδασκάλου: Κλείστηκα σε μοναστήρι για μία εβδομάδα όταν μου είπαν για τον ρόλο

Μία μοναχή θα υποδυθεί η ηθοποιός - Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Διδασκάλου: «Όταν μου είπαν για το “Μαύρο Ρόδο” αποφάσισα να κλειστώ σε μοναστήρι»

Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους από αντίθετους κόσμους θα ζωντανέψει το φθινόπωρο, στη νέα δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο»

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Διδασκάλου: «Όταν έμαθα για τον νέο ρόλο επέλεξα να κλειστώ σε μοναστήρι»

Κατερίνα Διδασκάλου: Όσα είπε η ηθοποιός για τη νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο» και τον ρόλο που θα υποδύεταιΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατερίνα Διδασκάλου: «Κλείστηκα σε μοναστήρι για μια εβδομάδα εξαιτίας του ρόλου μου»

Καλεσμένη του «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, τον έρωτα και τα παιδιά της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κατερίνα Διδασκάλου: «Όταν έμαθα για τον νέο επέλεξα να κλειστώ σε μοναστήρι για μια εβδομάδα»

Καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η Κατερίνα Διδασκάλου. To άρθρο Κατερίνα Διδασκάλου: «Όταν έμαθα για τον νέο επέλεξα να κλειστώ σε μοναστήρι για μια εβδομάδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Διδασκάλου: Κλείστηκα σε μοναστήρι για μία εβδομάδα όταν μου είπαν για τον ρόλο

Μία μοναχή θα υποδυθεί η ηθοποιός - Δείτε το σχετικό βίντεο. Το άρθρο Κατερίνα Διδασκάλου: Κλείστηκα σε μοναστήρι για μία εβδομάδα όταν μου είπαν για τον ρόλο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Κατερίνα Διδασκάλου: Γιατί κλείστηκα σε μοναστήρι…

Η Κατερίνα Διδασκαλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι!”. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, τον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA, “Μαύρο Ρόδο” και τον έρωτα. Ξεκινώντας την κουβέντα από τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδυόταν τη Μυρσίνη, έναν αμφιλεγόμενο χαρακτήρα, που ωστόσο αγαπήθηκε πολύ από το κοινό […] The post Κατερίνα Διδασκάλου: Γιατί κλείστηκα σε μοναστήρι… appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Κατερίνα Διδασκάλου: «Κλείστηκα σε μοναστήρι για μία εβδομάδα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε σήμερα η Κατερίνα Διδασκάλου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχία που είχε ως «Μυρσίνη» στις «Άγριες Μέλισσες» καθώς και για το νέο της τηλεοπτικό βήμα στο Mega με το «Μαύρο Ρόδο». «Ήταν υπέροχα, ο Λευτέρης Χαρίτος είναι απάντηση σε προσευχές, ως σκηνοθέτης. Τον ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ γιατί ήμουν η […] The post Κατερίνα Διδασκάλου: «Κλείστηκα σε μοναστήρι για μία εβδομάδα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ happytv.gr

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με τους 1550 στο Roha’s

Η Αγγελική Ηλιάδη υπέγραψε στη Heaven Music και ετοιμάζει νέο τραγούδι

Άγγελος Τσακίρης: Συνεχίζει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο Mona Lisa Music Hall

Ταμίλλα Κουλίεβα: «Κάθε σκηνή με τον Παύλο θυμίζει ότι κάποτε ήταν ευτυχισμένοι»

Οργή κατά του Stef μετά τη μήνυση στον Μαζωνάκη: «Ρε πού τα πουλάτε αυτά;»

Έβαλε τα κλάματα ο Στέφανος Παπαδόπουλος – Η τηλεοπτική εμφάνιση, τα δάκρυα και όσα δήλωσε