Στάνκοβιτς: “Πάμε για την νίκη”

19:04 - 11/09/2022

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έκανε δηλώσεις στην Cosmote tv για την προσεχή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο τερματοφύλακας της Ένωσης μίλησε στην Cosmote tv για την καινούργια ΑΕΚ που ο ίδιος βλέπει την νέα σεζόν αφήνοντας την περσινή επίδοση της ομάδας στο παρελθόν. Αναφέρθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική και τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα […] The post Στάνκοβιτς: “Πάμε για την νίκη” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σατοράνσκι: «Η Ελλάδα άξιζε τη νίκη»

Σατοράνσκι: «Η Ελλάδα άξιζε τη νίκη» 12/09/2022 Περήφανος με την απόδοση της ομάδας του κόντρα στην Εθνική μας ομάδα, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ο Τόμας Σατοράνσκι, προσθέτοντας πως η Ελλάδα ήταν εκείνη που άξιζε τη νίκη, παρά το γεγονός πως η Τσεχία έκανε το καλύτερο παιχνίδι της στη διοργάνωση. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σατοράνσκι: «Είμαι περήφανος για το πώς παίξαμε απέναντι σε ένα από τα φαβορί. Θεωρώ πως κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας στο Ευρωμπάσκετ, είχαμε καλή τακτική, φτιάξαμε το τείχος απέναντι στον Γιάννη παρότι ρισκάραμε κάποια σουτ. Η Ελλάδα άξιζε τη νίκη, αλλά μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας. Θα ήταν καλύτερα τα πράγματ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)