Ιωάννα Τούνη για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Σίγουρα θέλουμε αυτόν τον τύπο για μπαμπά του μωρού μου;»
19:24 - 12/09/2022
Μια από τις πιο γλυκές περιόδους της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, καθώς είναι έγκυος για
To άρθρο Ιωάννα Τούνη για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Σίγουρα θέλουμε αυτόν τον τύπο για μπαμπά του μωρού μου;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τούνη για Αλεξάνδρου: «Σίγουρα τον θέλουμε για μπαμπά του μωρού μου;»
H Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στο Instagram με ένα άκρως χιουμοριστικό story στο οποίο πρωταγωνιστεί ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤούνη για Αλεξάνδρου: Σίγουρα τον θέλουμε για μπαμπά του μωρού μου;
Τις τελευταίες μέρες, η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Η influencer εξάλλου, έχει εξηγήσει στους διαδικτυακούς της φίλους, πως εξαιτίας της εγκυμοσύνης, κάποιες μέρες είναι πιο δύσκολες από κάποιες άλλες καθώς ταλαιπωρείται από ανακατωσούρες και συχνά κάνει εμετό. Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στο Instagram με ένα άκρως χιουμοριστικό story στο οποίο πρωταγωνιστεί ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στα instastories, ένα βίντεο στο οποίο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου οδηγεί και το έχει ρίξει στο τραγούδι. Από τη θέση του συνοδηγού, η Ιωάννα Τούνη κατέγραψε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να τραγουδά και στην συνέχεια αναρωτήθηκε αν όντως θέλει «αυ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Τούνη για Δημήτρη Αλεξάνδρου: "Σίγουρα τον θέλουμε αυτόν τον τύπο για μπαμπά του μωρού μου;" [Βίντεο]
Το επικό βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και η απορία της Ιωάννας Τούνη
Διαβάστε το στο thetoc.gr