Καταπέλτης ο Μπιμπίλας κατά Φιλιππίδη: «Μου είπε να πάρω μια κοπέλα και να της πω να μη μιλήσει» - Ολόκληρη η κατάθεση
13:48 - 13/09/2022
Καταπέλτης ο Μπιμπίλας κατά Φιλιππίδη: «Μου είπε να πάρω μια κοπέλα και να της πω να μη μιλήσει» - Ολόκληρη η κατάθεση
13/09/2022
Ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών κατέθεσε στη δίκη ότι ο κατηγορούμενος Πέτρος Φιλιππίδης του είχε ζητήσει να παρέμβει ώστε μία από τις καταγγέλουσες να μη μιλήσει.
«Έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια ότι ο Πέτρος είχε κάποια άλλη κοπέλα… Μου μιλούσε για όλα αυτά η Ελπίδα, κρυφά όμως από τον Πέτρο. Ο Πέτρος είχε αγωνία μήπως εκείνη μάθει αυτά που συνέβαιναν. Πολλές φορές κρύβαμε το κινητό μας για να μη το βρει. Ήταν πολύ βασανιστικό. Η Ελπίδα έτρεχε σε ψυχολόγους, είχε θυμώσει πάρα πολύ, είχε βάλει ντεντέκτιβ τα πρώτα χρόνια του γάμου.
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπ. Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: Μου είπε «πάρε την τάδε να μη μιλήσει» – Είχε αγωνία για τις καταγγελίες
Έκκληση στις γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική βία από τον Πέτρο Φιλιππίδη να μιλήσουν στη Δικαιοσύνη, απηύθυνε...
Διαβάστε το στο ZouglaΜπιμπίλας για Φιλιππίδη: Μου είπε «πάρε την τάδε να μη μιλήσει»
Ο μάρτυρας και κατά τη διάρκεια της σημερινής του εξέτασης από την υπεράσπιση αναφέρθηκε στη στενή σχέση φιλίας που είχε τόσο με τον κατηγορούμενο ηθοποιό όσο και τη σύζυγό του , χωρίς όμως να κρύβει την απογοήτευσή του για όσα στη συνέχεια αποκαλύφθηκαν , τα οποία αποτελούν και το αντικείμενο της εν εξελίξει ποινικής δίκης.
Διαβάστε το στο tanea.grΜπιμπίλας για Φιλιππίδη: Μου είπε «πάρε την τάδε να μη μιλήσει»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά τη διάρκεια της σημερινής του εξέτασης από την υπεράσπιση αναφέρθηκε στη στενή σχέση φιλίας που είχε τόσο με τον κατηγορούμενο ηθοποιό όσο και τη σύζυγό του
Διαβάστε το στο tovima