Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: «Οταν έσκασαν οι τρεις καταγγελίες, ο Πέτρος μου είπε “αυτές δεν θα ξαναβρούν δουλειά”»
16:02 - 13/09/2022
«Το γυναικείο φύλο χρησιμοποιήθηκε για τις ορέξεις του Πέτρου», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο δικαστήριο, για να προσθέσει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε πολλές σχέσεις. Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κατάθεσή του στο δικαστήριο σημείωσε: «Τις κοπέλες δεν τις ήξερα όλες, με ενημέρωνε η Ελπίδα κρυφά από τον Πέτρο. Ήταν κάτι πολύ βασανιστικό να πρέπει […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: «Οταν έσκασαν οι τρεις καταγγελίες, ο Πέτρος μου είπε “αυτές δεν θα ξαναβρούν δουλειά”»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στη δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, αλλά και στις καταγγέλλουσες, λέγοντας όσα υποστηρίζει ότι είχαν συζητήσει με τον ηθοποιό. ο γυναικείο φύλο χρησιμοποιήθηκε για τις ορέξεις του Πέτρου», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο δικαστήριο, για να προσθέσει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε πολλές σχέσεις. Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κατάθεσή του […]
The post Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: «Οταν έσκασαν οι τρεις καταγγελίες, ο Πέτρος μου είπε “αυτές δεν θα ξαναβρούν δουλειά”» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr