Ιτούδης: «Πρώτος εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη»
00:00 - 14/09/2022
Ιτούδης: «Πρώτος εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη»
13/09/2022
Την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Εθνικής από τα προημιτελικά του Eurobasket ανέλαβε ο Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά την ήττα από τη Γερμανία.
«Η Γερμανία άξιζε τη νίκη και πρέπει να τη συγχαρούμε. Ο Ομπστ και ο Βάγκνερ είχαν 10/14 τρίποντα και μας έβαλαν 17 τρίποντα συνολικά. Αμυντικά δεν πήγε σωστά το πλάνο μας από την αρχή, βρήκαμε όμως τρόπους να επιστρέψουμε. Δεν έπρεπε να είμαστε εμείς αυτοί που κυνηγάμε. Το παιχνίδι πήγαινε εκεί. Εμείς αφήσαμε πράγματα που δεν έπρεπε, όπως τα σκριν που σούταρε ο Ομπστ ή τα πικ εν ρολ του Βάγκνερ», ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ για την
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιτούδης μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ: «Πρώτος εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη»
Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τον αποκλεισμό από τη Γερμανία στάθηκε στο αν έληξε άδοξα η πορεία μετά τις προσδοκίες που δημιούργησε η Εθνική και αναφέρθηκε στους Ομπστ και Βάγκνερ που μας... σκότωσαν
Διαβάστε το στο Ιτούδης: «Αναλαμβάνω πρώτος την ευθύνη» (Vid)
Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέλαβε την ευθύνη μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής μας ομάδας από το Eurobasket.
Διαβάστε το στο Ιτούδης: «Πρώτος εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη»
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από τη Γερμανία και ανέλαβε την ευθύνη, ενώ στάθηκε στους Ομπστ και Βάγκνερ που μας... σκότωσαν.
Διαβάστε το στο Δημήτρης Ιτούδης: Εγώ αναλαμβάνω πρώτος την ευθύνη του αποκλεισμού
Το ταξίδι της εθνικής Ελλάδας μπάσκετ στο Eurobasket ολοκληρώθηκε με μια σοκαριστική ήττα με 107-96 από τη Γερμανία στη «Mercedes-Benz Arena» του Βερολίνου και ο προπονητής Δημήτρης Ιτούδης ήταν ο πρώτος που ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα. «Αναμφίβολα η Γερμανία άξιζε τη νίκη, ήταν καλύτερη σήμερα. Ομπστ και Βάγκνερ είχαν 10/14 τρίποντα οι δυο τους και ήταν φοβερό. Μας πλήγωσαν αρκετά. Αμυντικά δεν πήγε σωστά το πλάνο μας από την αρχή», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος Έλληνας κόουτς μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε: «Εμείς κυνηγούσαμε το σκορ. Προφανώς κάτι αφήσαμε εμείς κάτι που δεν έπρεπε να αφήσουμε, τα οff screen του Ομπστ και τα pick n’ roll». Ερωτώμενος για το αν το φινάλε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔ. Ιτούδης: «Δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών, πρώτος εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη»
Την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Εθνικής από τα προημιτελικά του Eurobasket ανέλαβε ο Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά την ήττα από τη Γερμανία.Την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Εθνικής από τα προημιτελικά του Eurobasket ανέλαβε ο Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά την ήττα από τη Γερμανία.«Η Γερμανία άξιζε τη νίκη και πρέπει να τη συγχαρούμε. Ο Ομπστ και ο Βάγκνερ είχαν 10/14 τρίποντα και μας έβαλαν 17 τρίποντα συνολικά. Αμυντικά δεν πήγε σωστά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grEurobasket 2022: «Απολογήθηκε» ο Ιτούδης στον κόσμο - «Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Ο Δημήτρης Ιτούδης αφού ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό…
Διαβάστε το στο onsports.grΙτούδης: «Πρώτος εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη»
Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Εθνικής Ελλάδος από την Γερμανία και τον αποκλεισμό από το EuroΒasket 2022.
Διαβάστε το στο fosonline.grΙτούδης: «Αναλαμβάνω πρώτος την ευθύνη» (Vid)
To ταξίδι της Εθνικής ομάδας στο Εurobasket ολοκληρώθηκε πρόωρα, με τον Δημήτρη Ιτούδη να αναλαμβάνει την ευθύνη μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ. Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχτηκε ότι η Γερμανία άξιζε τη νίκη και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Διαβάστε επίσης: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 2-0: Της έχει πάρει τον αέρα… Όσα είπε ο […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr