Θεοφανία Παπαθωμά: «Ακολουθώ την Πυθαγόρειο διατροφή»
10:52 - 14/09/2022
Η Θεοφανία Παπαθωμά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο της […]
The post Θεοφανία Παπαθωμά: «Ακολουθώ την Πυθαγόρειο διατροφή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεοφανία Παπαθωμά για τη διατροφή της: «Ακολουθώ την Πυθαγόρειο διατροφή»
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά...
Διαβάστε το στο ZouglaΘεοφανία Παπαθωμά: Ακολουθώ την Πυθαγόρειο διατροφή, κατά 90% ωμοφαγία και vegan
Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega, «Μαύρο Ρόδο» στην οποία πρωταγωνιστεί, η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε για το ρόλο που θα υποδυθεί ενώ αποκάλυψε πως ακολουθεί τη Πυθαγόρειο διατροφή προκειμένου να διατηρήσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της. «Στο Μαύρο Ρόδο είμαι η Πολυξένη, η κακιά μητριά της καλόγριας. Σε συγκρούσεις έρχομαι με όλους στην σειρά, αλλά έχω ένα ένοχο και μυστικό παρελθόν» ανέφερε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένας συσχετισμός με το Άγγιγμα Ψυχής, γιατί πάλι πρόκειται για έναν απαγορευμένο έρωτα». Στην συνέχεια η ηθοποιός θυμήθηκε πως: «Είχα προτείνει στον Μανούσο Μανουσάκη τότε ν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘεοφανία Παπαθωμά για τη διατροφή της: «Ακολουθώ την Πυθαγόρειο διατροφή»
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία αναφέρθηκε στη συμμετοχή της, στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», ενώ αποκάλυψε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘεοφανία Παπαθωμά: «Ακολουθώ την Πυθαγόρειο διατροφή»
Η Θεοφανία Παπαθωμά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο της στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», ενώ αποκάλυψε πως ακολουθεί την Πυθαγόρειο διατροφή.Η Θεοφανία Παπαθωμά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο της στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», ενώ αποκάλυψε πως ακολουθεί την Πυθαγόρειο διατροφή.«Στο Μαύρο Ρόδο είμαι η Πολυξένη, η κακιά μητριά της καλόγριας. Σε συγκρούσεις έρχομαι με όλους στην σειρά, αλλά έχω ένα ένοχο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘεοφανία Παπαθωμά: κάνω την πυθαγόρειο διατροφή, κατά 90% ωμοφαγία και vegan [Βίντεο]
Η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρθηκε στον ρόλο, την πυθαγόρειο διατροφή και τη σχέση με τα παιδιά της
Διαβάστε το στο thetoc.grΘεοφανία Παπαθωμά: Αποκάλυψε ότι κάνει την πυθαγόρειο διατροφή – 90% ωμοφαγία και vegan
Στην κάμερα του Mega και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς «Μαύρο Ρόδο», Θεοφάνια Παπαθωμά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της, αλλά και στην πυθαγόρειο διατροφή που ακολουθεί τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της. Συγκεκριμένα, για τη διατροφή της είπε: «Κάνω την πυθαγόρειο διατροφή, κατά 90% ωμοφαγία […]
The post Θεοφανία Παπαθωμά: Αποκάλυψε ότι κάνει την πυθαγόρειο διατροφή – 90% ωμοφαγία και vegan appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr