Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Διαβάζω πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη μου που δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται»

08:04 - 15/09/2022

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο περιμένουν το […] The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Διαβάζω πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη μου που δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη της: Χαίρομαι που ο κόσμος ενδιαφέρεται

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της. Το βράδυ της Τετάρτης, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο opening party του εστιατορίου του συντρόφου της στη Γλυφάδα και μίλησε για το μωρό που περιμένουν «Αισθάνομαι μοναδικά, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Τις πρώτες στιγμές δεν το πιστεύεις. Και για αρκετό καιρό αφότου το έμαθα αναρωτιόμουν αν ήταν αλήθεια» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Το θέλαμε το μωρό, απλά τον τελευταίο χρόνο δουλεύαμε και οι δύο πάρα πολύ. Ήρθε τη σωστή στιγμή» πρόσθεσε. «Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη μου που αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται, χαίρομαι γι’

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο