Χάρης Ρώμας: Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

12:26 - 15/09/2022

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό μας την Πέμπτη και όταν κάποια στιγμή η Φαίη Σκορδά σηκώθηκε και κάθισε […] The post Χάρης Ρώμας: Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Κάγκελο» η Σκορδά με την αποκάλυψη του Ρώμα για την προσωπική του ζωή

Η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της.

Διαβάστε το στο

Χάρης Ρώμας: Έμεινε «κόκκαλο» η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό μας την Πέμπτη και όταν κάποια στιγμή η Φαίη Σκορδά σηκώθηκε και κάθισε δίπλα του στον καναπέ, αποφάσισε να της εξομολογηθεί για την προσωπική της ζωή. Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό μας την Πέμπτη και όταν κάποια στιγμή η Φαίη Σκορδά σηκώθηκε και κάθισε δίπλα του στον καναπέ, αποφάσισε να της εξομολογηθεί για την προσωπική της ζωή. «Έχω σχέση. Είμαι σχεσάκιας, το ξέρεις αυτό», είπε ο Χάρης Ρώμας και η Φαίη Σκορδά έμεινε με το στόμα ανοιχτό. «Κάτι υπάρχει, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

ΒΙΝΤΕΟ: «Κάγκελο» η Σκορδά με την αποκάλυψη του Ρώμα για την προσωπική του ζωή

ΒΙΝΤΕΟ: «Κάγκελο» η Σκορδά με την αποκάλυψη του Ρώμα για την προσωπική του ζωή 15/09/2022 Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό μας» την Πέμπτη (15/9) και όταν κάποια στιγμή η Φαίη Σκορδά σηκώθηκε και κάθισε δίπλα του στον καναπέ, αποφάσισε να της εξομολογηθεί για την προσωπική του ζωή. «Έχω σχέση. Είμαι σχεσάκιας, το ξέρεις αυτό», είπε ο Χάρης Ρώμας και η Φαίη Σκορδά έμεινε με το στόμα ανοιχτό. «Κάτι υπάρχει, φαίνεται ότι δεν μπορώ να ζήσω μόνος. Έτυχε. Πριν το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος», συνέχισε ο ηθοποιός. «Θέλω να συνυπάρχω, θέλω να μοιράζομαι τα πράγματα και τα χαρούμενα πράγματα δεν θέλω να τα ζω μόνος μου. Δεν μου αρέσει καθόλου η μοναξι

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Xάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά

O Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό μας” και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή. “Έχω σχέση. Είμαι σχεσάκιας, το ξέρεις αυτό», είπε ο Χάρης Ρώμας και άφησε τη Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοιχτό. Κάτι υπάρχει, φαίνεται ότι δεν μπορώ να ζήσω μόνος. Έτυχε. Πριν το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος», τόνισε ο […] The post Xάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Χάρης Ρώμας - Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

"Δεν μου αρέσει καθόλου η μοναξιά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο