Χάρης Ρώμας: Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή
12:26 - 15/09/2022
Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό μας την Πέμπτη και όταν κάποια στιγμή η Φαίη Σκορδά σηκώθηκε και κάθισε […]
The post Χάρης Ρώμας: Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Κάγκελο» η Σκορδά με την αποκάλυψη του Ρώμα για την προσωπική του ζωή
Η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της.
Διαβάστε το στο Χάρης Ρώμας: Έμεινε «κόκκαλο» η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή
Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό μας την Πέμπτη και όταν κάποια στιγμή η Φαίη Σκορδά σηκώθηκε και κάθισε δίπλα του στον καναπέ, αποφάσισε να της εξομολογηθεί για την προσωπική της ζωή.
Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό μας την Πέμπτη και όταν κάποια στιγμή η Φαίη Σκορδά σηκώθηκε και κάθισε δίπλα του στον καναπέ, αποφάσισε να της εξομολογηθεί για την προσωπική της ζωή. «Έχω σχέση. Είμαι σχεσάκιας, το ξέρεις αυτό», είπε ο Χάρης Ρώμας και η Φαίη Σκορδά έμεινε με το στόμα ανοιχτό. «Κάτι υπάρχει, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒΙΝΤΕΟ: «Κάγκελο» η Σκορδά με την αποκάλυψη του Ρώμα για την προσωπική του ζωή
ΒΙΝΤΕΟ: «Κάγκελο» η Σκορδά με την αποκάλυψη του Ρώμα για την προσωπική του ζωή
15/09/2022
Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό μας» την Πέμπτη (15/9) και όταν κάποια στιγμή η Φαίη Σκορδά σηκώθηκε και κάθισε δίπλα του στον καναπέ, αποφάσισε να της εξομολογηθεί για την προσωπική του ζωή.
«Έχω σχέση. Είμαι σχεσάκιας, το ξέρεις αυτό», είπε ο Χάρης Ρώμας και η Φαίη Σκορδά έμεινε με το στόμα ανοιχτό. «Κάτι υπάρχει, φαίνεται ότι δεν μπορώ να ζήσω μόνος. Έτυχε. Πριν το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος», συνέχισε ο ηθοποιός.
«Θέλω να συνυπάρχω, θέλω να μοιράζομαι τα πράγματα και τα χαρούμενα πράγματα δεν θέλω να τα ζω μόνος μου. Δεν μου αρέσει καθόλου η μοναξι
Διαβάστε το στο filathlos.grXάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά
O Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό μας” και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή. “Έχω σχέση. Είμαι σχεσάκιας, το ξέρεις αυτό», είπε ο Χάρης Ρώμας και άφησε τη Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοιχτό. Κάτι υπάρχει, φαίνεται ότι δεν μπορώ να ζήσω μόνος. Έτυχε. Πριν το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος», τόνισε ο […]
The post Xάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr