Στεγαστικά δάνεια έως 150.000 ευρώ σε 10.000 νέους με μηνιαία δόση 275 ευρώ

12:48 - 15/09/2022

«Σπίτι μου»: 6+1 μέτρα για φθηνότερη στέγη - Αυξάνεται αναδρομικά το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα Την αναλυτική παρουσίαση της Στρατηγικής Κοινωνικής Στέγασης που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ έκαναν το πρωί της Πέμπτης οι υπουργοί Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος και ο διοικητής της Δ.ΥΠ.Α (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης), Σπύρος Πρωτοψάλτης ενώ την παρουσίαση συντονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Από τους 6+1 άξονες της στεγαστικής πολιτικής η βασικότερη αφορά την χορήγηση στεγαστικών δανε

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στεγαστικά δάνεια έως 150.000 ευρώ σε 10.000 νέους με μηνιαία δόση 275 ευρώ

«Σπίτι μου»: 6+1 μέτρα για φθηνότερη στέγη – Αυξάνεται αναδρομικά το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα. Την αναλυτική παρουσίαση της Στρατηγικής Κοινωνικής Στέγασης που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ έκαναν το πρωί της Πέμπτης οι υπουργοί Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος και ο διοικητής της Δ.ΥΠ.Α (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης), Σπύρος Πρωτοψάλτης ενώ την παρουσίαση συντονίζει […] The post Στεγαστικά δάνεια έως 150.000 ευρώ σε 10.000 νέους με μηνιαία δόση 275 ευρώ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

«Σπίτι μου»: Στεγαστικά δάνεια έως 150.000 ευρώ σε 10.000 νέους – Ποιοι θα τα πάρουν

Η Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη ΔΕΘ παρουσιάστηκε στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Η παρουσίαση έγινε από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, τον υπουργό Επικρατείας, ‘Ακη... The post «Σπίτι μου»: Στεγαστικά δάνεια έως 150.000 ευρώ σε 10.000 νέους – Ποιοι θα τα πάρουν first appeared on Εργασιακά Νέα.

Διαβάστε το στο ergasiakanea.eu
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής