Χάρης Ρώμας: Είμαι σχεσάκιας, είμαι ερωτευμένος

14:56 - 15/09/2022

Ερωτευμένος ξανά μετά το χωρισμό από μια σχέση 10 χρόνων είναι ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας, όπως εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά. «Έχω σχέση. Είμαι σχεσάκιας, το ξέρεις αυτό», είπε ο Χάρης Ρώμας και η Φαίη Σκορδά έμεινε με το στόμα ανοιχτό. «Κάτι υπάρχει, φαίνεται ότι δεν μπορώ να ζήσω μόνος. Έτυχε. Πριν το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος» συνέχισε ο ηθοποιός. «Θέλω να συνυπάρχω, θέλω να μοιράζομαι τα πράγματα και τα χαρούμενα πράγματα δεν θέλω να τα ζω μόνος μου. Δεν μου αρέσει καθόλου η μοναξιά», τόνισε ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Ρώμας: «Είμαι σε σχέση και είμαι πολύ ερωτευμένος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» ήταν ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι ξανά ερωτευμένος...

Διαβάστε το στο Zougla

Χάρη Ρώμας: «Είμαι σε σχέση και είμαι πολύ ερωτευμένος»

Καλεσμένος στην εκπομπή  «Πρωινό μας» ήταν ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι ξανά ερωτευμένος. «Έχω σχέση, είμαι σχεσάκιας το ξέρεις...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χάρης Ρώμας: «Έχω σχέση και είμαι ερωτευμένος»

Αποκαλυπτικός όσον αφορά τα προσωπικά του εμφανίστηκε ο Χάρης Ρώμας με συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό μας» και αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι είναι σε σχέση και μάλιστα ερωτευμένος. Επίσης, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του βήματα, λέγοντας ότι έχει πάρει το «ΟΚ» για μια νέα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αποκάλυψη Χάρη Ρώμα για τον σύντροφο του: «Έχω σχέση, είμαι σχεσάκιας και είμαι ερωτευμένος»

Αποκάλυψη Χάρη Ρώμα για τον σύντροφο του: «Έχω σχέση, είμαι σχεσάκιας και είμαι ερωτευμένος» Ο Χάρης Ρώμας σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική του ζωή. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό μας» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είναι ερωτευμένος. «Έχω σχέση, είμαι σχεσάκιας το ξέρεις […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας