Έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Σπυρόπουλου στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

08:24 - 16/09/2022

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:30 στον Πύργο βιβλίων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του γνωστού ζωγράφου Κώστα Σπυρόπουλου με θέμα : «Τα μυστικά της ενέργειας» στο πλαίσιο του 17ου IAEE European Energy Conference, που διοργανώνεται από την Hellenic Association for Energy Economics -HΑΕΕ).

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά σε βαν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος κοντά στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα βανάκι το απόγευμα της Παρασκευής στη Λεωφόρο Ποσειδώνος κοντά στο «Σταύρος Νιάρχος». Το όχημα πήρε φωτιά από άγνωστη αιτία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και Ζεφύρου κοντά στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να την κατασβήσουν. To άρθρο Φωτιά σε βαν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος κοντά στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Εγκαίνια του Greek House Davos στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Tο μεσημέρι της Τετάρτης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το Greek House Davos και ο αποκλειστικός του συνεργάτης Vertical Solutions έδωσαν το στίγμα των διεθνών οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων στο πλαίσιο της Επίσημης Έναρξης του Greek House Davos 2023, που σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του 2022 θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια της Ετήσιας […] Το άρθρο Εγκαίνια του Greek House Davos στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Πώς ήταν η πρώτη υποχρεωτική λογοδοσία στο Δήμο Πατρέων- Τα συμπεράσματα και τα «παράπονα» των επικεφαλής των παρατάξεων- Τι απαντά ο πρόεδρος Χρήστος Κορδάς

Μαρίνα Σάττι: Ποιος είναι ο “τουρίστας” που πρωταγωνιστεί στο “Ζάρι”

3 Μαγικά νησιά για τις διακοπές σου φέτος το Καλοκαίρι!

Η 34χρονη ηθοποιός Κατ Γκρέιαμ θα είναι η Νταϊάνα Ρος στην ταινία «Michael»

Αχαΐα: Συγκλονιστικά στοιχεία για την παραβάτικοτητα ανηλίκων- 600+ συλλήψεις σε 14 μήνες

Βασίλης Μπισμπίκης: «Είμαι καρδιακός άνθρωπος, μην με τρελαίνετε»