Μάρθα Καραγιάννη: Καθηλώνει η Μαίρη Χρονοπούλου – «Αισθάνομαι ότι ακολουθώ»

18:40 - 18/09/2022

Σε μεγάλη στεναχώρια βύθισε η είδηση πως η Μάρθα Καραγιάννη δεν βρίσκεται πια στη ζωή τόσο τον καλλιτεχνικό χώρο όσο […] The post Μάρθα Καραγιάννη: Καθηλώνει η Μαίρη Χρονοπούλου – «Αισθάνομαι ότι ακολουθώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός στη Μάρθα Καραγιάννη από τη Μαίρη Χρονοπούλου - «Αισθάνομαι ότι ακολουθώ»

Σπαράζει η Μαίρη Χρονοπούλου και δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό της Μάρθας Καραγιάννη και περνά δύσκολες ώρες. Η Μαίρη χρονοπούλου δεν κρύβει τη θλίψη της και λίγες στιγμές λίγες ώρες μετά το άκουσμα για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη μίλησε στον Γιάννη Αρμουτίδη. «Μαρθούλα, γλυκό μου κορίτσι, να είναι το ταξίδι σου ήρεμο. Έχουμε ... Περισσότερα To άρθρο Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός στη Μάρθα Καραγιάννη από τη Μαίρη Χρονοπούλου - «Αισθάνομαι ότι ακολουθώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μάρθα Καραγιάννη: «Αισθάνομαι ότι ακολουθώ» λέει η Μαίρη Χρονοπούλου

Σε μεγάλη στεναχώρια βύθισε η είδηση πως η Μάρθα Καραγιάννη δεν βρίσκεται πια στη ζωή τόσο τον καλλιτεχνικό χώρο όσο και τους αγαπημένους της ανθρώπους. Ανάμεσα τους, η έτερη μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου που ενημερώθηκε για το απρόσμενη φευγιό της συναδέλφου της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, η Μαίρη Χρονοπούλου προχώρησε σε μια βαθιά συγκινητική ανάρτηση όπου συνόδευσαν τις εικόνες με την Μάρθα Καραγιάννη δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη. Τότε, λοιπόν, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε εξομολογηθεί πως «δεν ήταν κολλητή μου, αλλά είχαμε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Αισθάνομαι μοναχή μου, εγκαταλελειμμένη»

Η Μαίρη Χρονοπούλου μετά τον θάνατο της αγαπημένης της φίλης, Μάρθας Καραγιάννη, μίλησε τηλεφωνικά στο «Καλημέρα Ελλάδα». «Έχω περάσει μία θλιβερή νύχτα,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μάρθα Καραγιάννη: Που και πότε θα γίνει η κηδεία της – Η επιθυμία της οικογένειας

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών και ο θάνατός της σκόρπισε To άρθρο Μάρθα Καραγιάννη: Που και πότε θα γίνει η κηδεία της – Η επιθυμία της οικογένειας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μάρθα Καραγιάννη: Σε σοκ Μαίρη Χρονοπούλου, Ζωζώ Σαπουντζάκη – «Ακολουθώ… Άουσβιτς» [φωτο]

Σε σοκ Μαίρη Χρονοπούλου, Ζωζώ Σαπουντζάκη για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη. Τι δήλωσαν; Συγκινητικές είναι οι δηλώσεις της Μαίρης Χρονοπούλου για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη. Όπως δήλωσε, «είμαι κουρέλι. Τόσοι θάνατοι, σε δυο ημέρες μέσα. Αισθάνομαι ότι ακολουθώ… Και όλοι σχεδόν μικρότεροι μου. Αυτό το διήμερο ήταν ενα ‘Αουσβιτς καλλιτεχνικό». «Μαρθούλα, γλυκό μου […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μάρθα Καραγιάννη: Σε σοκ Μαίρη Χρονοπούλου, Ζωζώ Σαπουντζάκη – «Ακολουθώ… Άουσβιτς» [φωτο].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Μάρθα Καραγιάννη: «Ραγίζει» καρδιές το αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε»

«Δεν ήταν κολλητή μου, αλλά είχαμε αδελφικές σχέσεις», εξομολογείται για την σταρ του ελληνικού κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή. Το άρθρο Μάρθα Καραγιάννη: «Ραγίζει» καρδιές το αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Μάρθα Καραγιάννη: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της – Η επιθυμία της οικογένειας

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών το μεσημέρι της Κυριακής. Ο θάνατος της σπουδαίας ηθοποιού προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα” η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη θα γίνει την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.    Επιθυμία […] The post Μάρθα Καραγιάννη: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της – Η επιθυμία της οικογένειας appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Μάρθα Καραγιάννη: Πως την αποχαιρέτησε η Μαίρη Χρονοπούλου

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον θάνατο της αγαπημένης Μάρθας Καραγιάννη.Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Μαίρη Χρονοπούλου. Η ηθοποιός έκανε μια συγκινητική δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία και μοιράστηκε με τους followers της κάποιες σκέψεις της.«Μαρθούλα, γλυκό μου κορίτσι, να είναι το ταξίδι σου […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Μάρθα Καραγιάννη: Πότε θα γίνει η κηδεία της – Η επιθυμία της οικογένειας

Η Μάρθα Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών στο σπίτι της, ενώ η είδηση του θανάτου βύθισε στην θλίψη ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα” η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη θα γίνει την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επιθυμία της οικογένειας είναι […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο