Θεσσαλονίκη: Επίθεση αγνώστων με στυλιάρια στη Παπάφη–Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

23:38 - 18/09/2022

Αιματηρό επεισόδιο με έναν άνδρα τραυματία στο κεφάλι, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/9) στην οδό Παπάφη στη συμβολή με Υμηττού στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, μαυροντυμένα άτομα επιτέθηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με στυλιάρια και ρόπαλα εναντίον ενός άνδρα ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο. https://www.youtube.com/watch?v=swatbMrNBVo&ab_channel=GRTIMES Το θύμα δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Αμέσως μετά την επίθεση, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του GRTimes αναφέρουν ότι οι άγνωστοι επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους, τράπηκαν σε φυγή κα

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Επίθεση αγνώστων με στυλιάρια στη Παπάφη–Ένας τραυματίας

Αιματηρό επεισόδιο με έναν άνδρα τραυματία στο κεφάλι, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/9) στην οδό Παπάφη στη συμβολή με Υμηττού στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, μαυροντυμένα άτομα επιτέθηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με στυλιάρια και ρόπαλα εναντίον ενός άνδρα ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο. Το […] The post Θεσσαλονίκη: Επίθεση αγνώστων με στυλιάρια στη Παπάφη–Ένας τραυματίας appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Θεσσαλονίκη: Επίθεση αγνώστων με στυλιάρια στη Παπάφη–Ένας τραυματίας

Το θύμα δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)