Λάκης Γαβαλάς για Ελένη Φουρέιρα και την απουσία της: «Ή θα είναι έγκυος ή θα είχε κάποια εμφάνιση»
08:30 - 20/09/2022
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Μega Καλημέρα έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος παίζει στην παράσταση
To άρθρο Λάκης Γαβαλάς για Ελένη Φουρέιρα και την απουσία της: «Ή θα είναι έγκυος ή θα είχε κάποια εμφάνιση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάκης Γαβαλάς: Η Ελένη Φουρέιρα ή έχει κάποιο performing να κάνει ή θα είναι έγκυος
Καυστικός ήταν γι’ άλλη μια φορά ο Λάκης Γαβαλάς. Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον σχεδιαστή στην πρεμιέρα της ταινίας «Broadway» και εκείνος δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. «Με ένα κομπολόι κι ένα σουβλάκι η ζωή μου είναι οκ. Έχω χάσει τα γυαλιά της μυωπίας εδώ και μια εβδομάδα και δεν διαβάζω τις κριτικές» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς και πρόσθεσε πως: «Κάποιοι δεν θα έρθουν στην ταινία για να κάτσουν σπίτι τους, με τις χλαπάτσες και τις παντόφλες τους να δουν GNTM». Σε ότι αφορά την πρεμιέρα του GNTM και τα σχόλια της Βίκυς Καγιά στα υποψήφια μοντέλα, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Είπε ότι στην Αμερική έτσι πλέον τα project, ότι βάζουμε πωπό, βάζουμε χείλ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛάκης Γαβαλάς για Φουρέιρα: «Δεν ήρθε σήμερα γιατί ή είναι έγκυος ή έκατσε να δει GNTM»
Στην πρεμιέρα της ταινίας «Broadway» βρέθηκε χθες ο Λάκης Γαβαλάς και για μια ακόμη φορά έριξε επικές ατάκες στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.Στην πρεμιέρα της ταινίας «Broadway» βρέθηκε χθες ο Λάκης Γαβαλάς και για μια ακόμη φορά έριξε επικές ατάκες στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.«Με ένα κομπολόι κι ένα σουβλάκι η ζωή μου είναι οκ. Έχω χάσει τα γυαλιά της μυωπίας και δεν διαβάζω τις κριτικές. Κάποιοι δεν θα έρθουν στην ταινία για να κάτσουν σπίτι τους, με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛάκης Γαβαλάς για Φουρέιρα: «Δεν ήρθε σήμερα γιατί ή είναι έγκυος ή έκατσε να δει GNTM»
Στην πρεμιέρα της ταινίας “Broadway” βρέθηκε χθες ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών και με […]
The post Λάκης Γαβαλάς για Φουρέιρα: «Δεν ήρθε σήμερα γιατί ή είναι έγκυος ή έκατσε να δει GNTM» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr