Βασίλισσα Ελισάβετ: «Δεν έχω μετανιώσει» – Η τελευταία της εξομολόγηση πριν πεθάνει
17:00 - 21/09/2022
Πέντε μόλις μέρες πριν από το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ ο 68χρονος ιερομόναχος Iain Greenshields, συντονιστής της Γενικής Συνέλευσης της Εκκλησίας της Σκωτίας, έμεινε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο μαζί της στο Μπαλμόραλ και την εξομολόγησε για τελευταία φορά. Μιλώντας στο ABC News, ο Greenshields αποκάλυψε ότι η χριστιανική πίστη της βασίλισσας ήταν ακλόνητη τα 70 χρόνια […]
Το άρθρο Βασίλισσα Ελισάβετ: «Δεν έχω μετανιώσει» – Η τελευταία της εξομολόγηση πριν πεθάνει εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θάνατος Βασίλισσας Ελισάβετ: «Δεν έχω μετανιώσει» – Η τελευταία εξομολόγηση της Βασίλισσας σε Σκωτσέζο ιερέα
Ο κληρικός που βρέθηκε στο πλευρό της Βασίλισσας Ελισάβετ το τελευταίο της Σαββατοκύριακο στο Μπάλμοραλ της Σκωτίας, αποκάλυψε όσα του είπε λίγο πριν τον θάνατό της… Ο ιερομόναχος Iain Greenshields, συντονιστής της Γενικής Συνέλευσης της Εκκλησίας της Σκωτίας, γευμάτισε και δείπνησε με την 96χρονη Βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα της Ουαλίας και την πριγκίπισσα Άννα την Κυριακή πριν από το […]
Διαβάστε το στο lamianow.gr