Έλενα Χριστοπούλου σε Φαίη Σκορδά: «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά» – Χαμός για το GNTM

10:26 - 22/09/2022

Το GNTM και η Βίκυ Καγιά έπεσαν στο τραπέζι του Πρωινό Μας και η Φαίη Σκορδά με την Έλενα Χριστοπούλου […] The post Έλενα Χριστοπούλου σε Φαίη Σκορδά: «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά» – Χαμός για το GNTM appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το GNTM άναψε φωτιές στο «Πρωινό Μας»: Χριστοπούλου σε Σκορδά – «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά»

Το GNTM και η Βίκυ Καγιά άναψαν φωτιές στο «Πρωινό Μας» και η Φαίη Σκορδά με την Έλενα Χριστοπούλου είχαν έναν ιδιαίτερο διάλογο. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για τα όσα έγιναν με τη 18χρονη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι, η οποία κατέληξε να κλαίει, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Η ένστασή μου είναι στον τρόπο. Δεν μπορώ να έρθω εγώ να μου κάνεις συνέντευξη για δουλειά και να μου πεις “γιατί είσαι έτσι, γιατί αυτό, γιατί εκείνο”. Δεν γίνεται, γιατί με φέρνεις σε άμυνα». Τότε η Φαίη Σκορδά είπε στη συνεργάτιδά της: «Κι εσένα έχουμε σχολιάσει παλαιότερα που θυμάμαι ήταν τα κορίτσια επάνω, είχαν υψοφοβία και τους έλεγες κάν’ το, τις πίεζες, έκλαιγαν. Εσύ πώς το έκανες τότε; Συγγνώμη».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φαίη Σκορδά σε Έλενα Χριστοπούλου: «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά, σου βγάζω το καπέλο» – Ο διάλογος για το GNTM

Το GNTM και η στάση της Βίκυς Καγιά στις auditions συζητήθηκε και πάλι στο Πρωινό μας, To άρθρο Φαίη Σκορδά σε Έλενα Χριστοπούλου: «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά, σου βγάζω το καπέλο» – Ο διάλογος για το GNTM δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Έλενα Χριστοπούλου σε Φαίη Σκορδά: «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά»

Το GNTM έχει σηκώσει πολύ συζήτηση

Διαβάστε το στο news.gr

Έλενα Χριστοπούλου σε Φαίη Σκορδά: «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά»

Με αφορμή το GNTM 5 και τη Βίκυ Καγιά, η Φαίη Σκορδά με την Έλενα Χριστοπούλου είχαν έναν πολύ ιδιαίτερο μεταξύ τους διάλογο.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Χριστοπούλου σε Σκορδά: "Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά"

Τι συνέβη στην εκπομπή

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Χριστοπούλου σε Σκορδά: «Μου την είπες τηλεοπτικά» – Αντιπαράθεση για GNTM

Φαίη Σκορδά και Έλενα Χριστοπούλου σε ένα διάλογο «φωτιά» με αφορμή το GNTM. Τι ειπώθηκε ανάμεσα στις δυο γυναίκες πριν από λίγη ώρα στο «Πρωινό μας»; The post Χριστοπούλου σε Σκορδά: «Μου την είπες τηλεοπτικά» – Αντιπαράθεση για GNTM appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com

Έλενα Χριστοπούλου σε Φαίη Σκορδά για το GNTM: «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά» 

Τη στάση της Βίκυς Καγιά στις auditions του GNTM σχολίασε η Φαίη Σκορδά και η Έλενα Χριστοπούλου στη εκπομπή «Πρωινό μας». Aντάλλαξαν απόψεις τους στον «αέρα», με την Έλενα Χρισατοπούλου να σημειώνει πως η παρουσιάστρια «της την είπε τηλεοπτικά». «Αυτό μπορεί να ήταν και μία άτυχη δική της στιγμή για να μην λέμε κάποια πράγματα που ξεφεύγουν από […] The post Έλενα Χριστοπούλου σε Φαίη Σκορδά για το GNTM: «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά»  appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Έλενα Χριστοπούλου – Φαίη Σκορδά: Άβολος διάλογος για το GNTM – «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά» (vid)

Η Βίκυ Καγιά απάντησε σχετικά με τις σκληρές κριτικές για bullying στο GNTMΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο