Βασίλης Μίχας: «Το σώμα “χτύπησε καμπανάκι”, άρχισα να έχω βουλιμικές τάσεις»

15:24 - 23/09/2022

Ο Βασίλης Μίχας, ο οποίος πρωταγωνιστεί και φέτος στη «Γη της Ελιάς» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή To άρθρο Βασίλης Μίχας: «Το σώμα “χτύπησε καμπανάκι”, άρχισα να έχω βουλιμικές τάσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Μίχας: «Το σώμα “χτύπησε καμπανάκι”, άρχισα να έχω βουλιμικές τάσεις»

Ο ηθοποιός σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση

Διαβάστε το στο

Βασίλης Μίχας: «Το σώμα χτύπησε καμπανάκι και άρχισα να έχω βουλιμικές τάσεις»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Μίχας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και την δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου με […] The post Βασίλης Μίχας: «Το σώμα χτύπησε καμπανάκι και άρχισα να έχω βουλιμικές τάσεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βασίλης Μίχας: «Το σώμα “χτύπησε καμπανάκι”, άρχισα να έχω βουλιμικές τάσεις

Ο Βασίλης Μίχας έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Χρήστου στη «Γη της Ελιάς». Ο ταλαντούχος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και τη δεύτερη σεζόν στη σειρά του MEGA, «άνοιξε» την καρδιά του στην «Ελένη» και μίλησε για την καριέρα του, τη ζωή του και τη βουλιμία που αντιμετώπισε όταν έκανε μόντελινγκ. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Βασίλης Μίχας: "Το σώμα χτύπησε καμπανάκι"

"Άρχισα να έχω βουλιμικές τάσεις"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της