Νίκος Πορτοκάλογλου: Το πιο ταπεινωτικό πράγμα που έχει ζήσει ήταν επί χούντας [Βίντεο]

21:14 - 23/09/2022

"Για να επιβιώσω είχα φτιάξει αυτή τη μάσκα του αναίσθητου και είχα αναπτύξει την επιστήμη του πώς να γίνεσαι αόρατος" είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Πορτοκάλογλου: Ήταν από τα πιο ταπεινωτικά πράγματα που έχω ζήσει

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μίλησε για την πορεία του στη μουσική και την πρεμιέρα της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» και για τις δύσκολες στιγμές του.

Διαβάστε το στο

Νίκος Πορτοκάλογλου: Ήταν από τα πιο ταπεινωτικά πράγματα που έχω ζήσει, ήταν πολύ σκοτεινή εποχή

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Νίκος Πορτοκάλογλου, το απόγευμα της Παρασκευής (23/9), προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Αφορμή για την εμφάνισή του στάθηκε το «Μουσικό κουτί», η εκπομπή του που ξεκινάει ξανά στην ΕΡΤ1 στις 12 Οκτωβρίου. Ο γνωστός μουσικός μίλησε για τη σκοτεινή περίοδο της Δικτατορίας που έζησε ως μαθητής και τις αναμνήσεις που έχει από εκείνη την εποχή. Αναφέρθηκε μάλιστα σε εκείνη την εποχή χαρακτηρίζοντας μερικές από τις στιγμές της ως τις πιο ταπεινωτικές που έχει ζήσει. «Έζησα την περίοδο της Δικτατορίας, όχι τόσο σαν πολίτης αλλά σαν μαθητής. Πολύ σκοτεινή και καταπιεστική εποχή… Μόνο το γεγονός ότι μας με

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Πορτοκάλογλου: «Ήταν από τα πιο ταπεινωτικά πράγματα που έχω ζήσει, ήταν πολύ σκοτεινή εποχή»

Για τη σκοτεινή περίοδο της Δικτατορίας που έζησε ως μαθητής και τις αναμνήσεις που έχει από To άρθρο Νίκος Πορτοκάλογλου: «Ήταν από τα πιο ταπεινωτικά πράγματα που έχω ζήσει, ήταν πολύ σκοτεινή εποχή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις