Ιωάννα Τούνη: «Όσοι προσβάλλονται με την εικόνα μιας εγκύου, στροφή και σε άλλο προφίλ»

20:04 - 25/09/2022

Την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, η οποία σε λίγους μήνες To άρθρο Ιωάννα Τούνη: «Όσοι προσβάλλονται με την εικόνα μιας εγκύου, στροφή και σε άλλο προφίλ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: «Όσοι προσβάλλονται με την εικόνα μιας εγκύου, στροφή και σε άλλο προφίλ»

Η Ιωάννα Τούνη, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο...

Διαβάστε το στο Zougla

Ιωάννα Τούνη: «Όσοι έχουν πρόβλημα με μία έγκυο που εμφανίζει την κοιλιά της... σε άλλο προφίλ»

Ιωάννα Τούνη: Στην Ιταλία για την Εβδομάδα Μόδας. Νέα ανάρτηση στο Instagram που κρύβει μια ενόχληση για σχόλια που δέχεταιΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ιωάννα Τούνη: Όσοι έχουν πρόβλημα με μια έγκυο που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ

Μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η -φουσκωμένη- κοιλιά της ανέβασε η Ιωάννα Τούνη από το Μιλάνο, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για την Εβδομάδα Μόδας. Η instagrammer ποζάρει με ένα λευκό φόρεμα ανοιχτό στην περιοχή της κοιλιάς και στέλνει μήνυμα σε… πολλούς αποδέκτες που φαίνεται να σχολιάζουν το γεγονός ότι «επιδεικνύει» την κοιλιά της εν μέσω της εγκυμοσύνης της. «Τσουπ! Παντού ξεπετάγεται μια κοιλίτσα. Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ιωάννα Τούνη. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε τη φωτογραφία της συντρόφου του γράφοντας: «αγάπη μου όμορφη!!!».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Ιωάννα Τούνη, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, βρίσκεται τις...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ιωάννα Τούνη: «Εγώ δείχνω την κοιλιά μου, όσοι προσβάλλονται με την εικόνα μιας εγκύου μακριά απ’το προφίλ μου»

Ιωάννα Τούνη: «Εγώ δείχνω την κοιλιά μου, όσοι προσβάλλονται με την εικόνα μιας εγκύου μακριά απ’το προφίλ μου» Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η influencer και επιχειρηματίας βρίσκεται στον […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της