«Πόσο τυχερή είμαι»: 99χρονη που μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι αγκάλιασε το 100ο δισέγγονό της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

21:16 - 25/09/2022

Απίστευτο κι όμως συγκινητικό: Η 99χρονη Marguerite Koller από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, που σύντομα θα γιορτάσει τα 100ά της γενέθλια της, πρόσφατα υποδέχτηκε στην οικογένεια της το 100ο εγγόνι της! «Σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι!», λέει η ίδια στο NBC της αμερικανικής πολιτείας. Το μικρότερο μέλος της τεράστιας οικογένειας ονομάστηκε... The post «Πόσο τυχερή είμαι»: 99χρονη που μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι αγκάλιασε το 100ο δισέγγονό της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Μην με θυμάσαι όταν δεν έχεις άλλον… Να με σκέφτεσαι όταν τους έχεις όλους

Χαμός σε τσιγγάνικο γάμο στην Ελλάδα – Πεθερά «λούζει» την νύφη με χιλιάδες ευpώ ενώ χορεύει

Για να μην πετάς τα λεφτά σου… : Έτσι θα διαβάζεις τα ταμπελάκια Zara – Το κόλπο στο Tik Tok για να ξεχωρίσεις την ποιότητα

Το άγνωστο φυτό που “χτυπάει” όγκους, διαβήτη και πίεση – Οι γιατροί το μελετούν σοβαρά

Ο ώμος σου “πετάχτηκε” από τη θέση; ΜΗΝ τον βάλεις μόνος σου – Δες τι πρέπει να κάνεις

Έρχονται νέες αλλαγές στις “χρυσές αποδείξεις” – Δες πώς μπορείς να εξοικονομήσεις έως 2.200 € φόρο