Νίκος Αποστολόπουλος: «Δεν είναι συνάδελφός μου ο Μπράτης, η Κάλλας με μια τραγουδιάρα είναι συνάδελφοι;»

11:24 - 26/09/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής, γι’ άλλη μία φορά, […] The post Νίκος Αποστολόπουλος: «Δεν είναι συνάδελφός μου ο Μπράτης, η Κάλλας με μια τραγουδιάρα είναι συνάδελφοι;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Αποστολόπουλος: Δεν είναι συνάδελφός μου ο Μπράτης, η Κάλλας με μια τραγουδιάρα στην Ελλάδα είναι συνάδελφοι;

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε τη Δευτέρα (26/9) ο Νίκος Αποστολόπουλος και πέρασε «από κόσκινο» τους νυν και πρώην κριτές του GNTM. Ο γνωστός σχεδιαστής, γι’ άλλη μία φορά, δεν δίστασε να σχολιάσει όλους τους κριτές, ακόμη και προηγούμενων σεζόν και έριξε αιχμηρά σχόλια για τη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Γιώργο Καράβα. «Τη φωνή της Καγιά τη βρίσκω εξωφρενικά άσχημη…τα χασκόγελά της» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ δεν δίστασε να τη χαρακτηρίσει «Κρουέλα». «Μα είναι Κρουέλα, σκούζει και φωνάζει» είπε χαρακτηριστικά. «Το GNTM είναι άχρηστο, αλλά έχει τόσα άχρηστα η τηλεόραση…» συμπλήρωσε ο σχεδιαστής. Ερωτώμενος για τον Γιώργο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο