Νίκος Χατζηνικολάου: «Αρνήθηκε να μου δώσει συνέντευξη και με στενοχωρεί πολύ αυτό»

00:58 - 27/09/2022

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show και μίλησε για τους καλλιτέχνες που […] The post Νίκος Χατζηνικολάου: «Αρνήθηκε να μου δώσει συνέντευξη και με στενοχωρεί πολύ αυτό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Χατζηνικολάου: «Υπάρχει ένας που μου αρνήθηκε συνέντευξη και με στενοχωρεί πολύ αυτό»

Για τους καλλιτέχνες που δεν μπόρεσε να πάρει συνεντεύξεις μίλησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου.Για τους καλλιτέχνες που δεν μπόρεσε να πάρει συνεντεύξεις μίλησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου.«Υπάρχουν αρκετοί που με δυσκόλεψαν. Είμαι αρκετά επίμονος. Υπάρχει ένας που μου αρνήθηκε και με στενοχωρεί πολύ αυτό. Με ηρεμεί μόνο το γεγονός ότι δεν έδινε ποτέ συνεντεύξεις. Μιλώ για τον Θανάση Βέγγο. Έδινε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Χατζηνικολάου: Αρνήθηκε να μου δώσει συνέντευξη και με στενοχωρεί πολύ αυτό

Γιατί ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισε τον εαυτό του "πανύβλαξ". Ποιος αρνήθηκε να του δώσει συνέντευξη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Νίκος Χατζηνικολάου: «Αρνήθηκε να μού δώσει συνέντευξη και με στενοχωρεί πολύ αυτό»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της καριέρας του στην πρεμιέρα του «The 2night Show».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Νίκος Χατζηνικολάου: "Αρνήθηκε να μου δώσει συνέντευξη και με στενοχωρεί πολύ αυτό"

"Με ηρεμεί μόνο το γεγονός ότι δεν έδινε ποτέ συνεντεύξεις"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ν. Χατζηνικολάου: Αρνήθηκε να μου δώσει συνέντευξη και μου είπε «δεν είμαι όμορφος κι έχω γεράσει» (VIDEO)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show και μίλησε για τους καλλιτέχνες που δεν μπόρεσε να πάρει συνεντεύξεις. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρώτησε τον Νίκο Χατζηνικολάου αν υπήρξε κάποιος, που να του αρνήθηκε να του παραχωρήσει συνέντευξη. Ο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1, αποκάλυωε ότι: «Υπάρχουν αρκετοί που με δυσκόλεψαν. Είμαι αρκετά επίμονος. Υπάρχει ένας που μου αρνήθηκε και με στενοχωρεί πολύ αυτό. Με ηρεμεί μόνο το γεγονός ότι δεν έδινε ποτέ συνεντεύξεις. Μιλώ για τον Θανάση Βέγγο. Έδινε ελάχιστες συνεντεύξεις και δεν ήθελε να μιλά. Ενώ είχαμε καλή φιλία κι επικοινωνία, δεν κατάφερα να του πάρω συνέν

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο